Jokanović bi mogao nazad na Ostrvo: Hrvat, Francuz i bivši selektor Engleske žele isti posao

0

Kad je teško – Slaviša Jokanović.

Tako izgleda razmišljaju engleski klubovi koji žele da angažuju srpskog stručnjaka, trenutno zaposlenog u katarskoj Al Garafi.

Engleski mediji preneli su spisak kandidata za budućeg menadžera Votforda, a na njemu se, nije iznenađenje, nalazi i ime Slaviše Jokanovića. Ono što pomalo iznenađuje je činjenica da se Votford setio Jokanovića s obzirom na odnos koji je imao prema njemu, odnosno prekid saradnje u trenutku kada ih je uveo u Premijer ligu i to zato što je tražio bolje finansijske uslove.

Jokanović bi sada mogao da naplati ono što nije pre pet godina, ali ostaje da se vidi kako će se razvijati situacija s obzirom da ima još pretendenata na ovaj posao.

Engleski mediji najviše šansi daju Francuzu Klodu Puelu, selektoru Hrvatske Zlatku Daliću i nedavno smenjenom menadžeru Hadersfilda Deniju Kauliju. U drugoj grupi favorita nalazi se i Jokanović, uz Krisa Hjutona, Džona Terija, Sabrija Lamušija i bivšeg selektora Engleske Sema Olardajsa.

Osim Votforda, Jokanović je u Engleskoj vodio i Fulam gde je proveo tri sezone i takođe izborio promociju u Premijer ligu.

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here