JOVETA: Svi su ginuli za dres!

0

U uzbudljivom meču sinoć u Podgorici, fudbalska reprezentacija Crne Gore trijumfovala je nad selekcijom Litvanije 2:0, ostvarivši značajnu pobjedu koja je razveselila i dala nadu navijačima okupljenim “pod Goricom”.

Kapiten hrabrih sokola, Stevan Jovetić, istakao se kao ključni igrač utakmice, postigavši jedan od dva gola koja su osigurala pobjedu za naš tim. Nakon utakmice, Jovetić je s oduševljenjem podijelio svoje emocije s medijima.

Mnogo sam srećan. Zbog pobjede, gola, asistencije, lijepog ambijenta. Bili smo pravi, ušli smo u meč kako treba, u drugom dijelu takođe. Dali smo gol, stvarali šanse i priveli meč kraju kako treba“, izjavio je Jovetić, oslikavajući zadovoljstvo postignutim rezultatom i igrom cijelog tima.

Posebno je istaknuo odnos svojih saigrača prema nacionalnom grbu kao ključni faktor uspjeha.

Dali su svi sve od sebe. Ginuli za ovaj dres, što uvijek treba da bude prioritet. Odbrana je bila izuzetna, Osmajić, Camaj, Kuč, Krstović. Stvarno su me iznenadili. Čestitam im ovom prilikom“, dodao je Jovetić, ističući izvanredan doprinos obrane i čestitajući saigračima na posvećenosti i borbenosti tokom cijele utakmice.

Ova pobjeda sigurno će doprinijeti pozitivnoj atmosferi u crnogorskom fudbalu i ostaviti dubok utisak na navijače, dok će reprezentacija s optimizmom gledati prema narednom meču u Mađarskoj.

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here