Jovetić: Kajem se što sam prerano otišao iz Intera

0
foto: cdm.me

Stevan Jovetić, novi fudbaler Olimpijakosa a bivši napadač Intera, izrazio je svoju ljubav prema Seriji A i podijelio svoje misli o rivalstvu između Intera i Milana u ekskluzivnom intervjuu za La Gazzetta dello Sport.

Jovetić je govorio o svojim iskustvima u Milanu.

Serija A je uvijek fascinantna, sa mnogo vrhunskih igrača“, izjavio je Jovetić. “I, naravno, sada kada su Inter i Milan na vrhu tabele, borba za vrh izgleda odmah interesantno.

Bivši napadač milanksog kluba, intervjuisan za La Gazzetta dello Sport, podijelio je sjećanja na svoje vrijeme provedeno u Milanu i s posebnim naklonostima se prisjetio svojeg iskustva u Interu.

U prvoj sezoni sam odmah postigao 6 golova i bio sam ključni igrač i u derbiju koji smo pobijedili golom Guarina. Nakon toga, povrede su me spriječile da igram. Sada žalim što sam brzo donio odluku da odem i pređem u Monako.

Tada je tek stigao Spaleti i dao mi je priliku da igram i u prijateljskim utakmicama. Međutim, ja sam tražio garancije o mjestu u startnoj postavi nakon uspješne sezone provedene kao pozajmljen igrač u Sevilji.

Jovetićeva rečenica sugeriše duboku vezu sa Interom i Serijom A, a italijanski ljubitelji fudbala sigurno će cijeniti njegovo iskreno divljenju prema italijanskom fudbalu.

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here