Jovović: Volio bih da Crna Gora i Egipat ukrste koplja u Rusiji

0

Trener Zamaleka Nebojša Jovović govorio je za CG-Fudbal o narednim mečevima reprezentacije Crne Gore u kvalifikacijama za SP.

Jedan od naših najboljih stručnjaka istakao je da naša selekcija mora da pobjeđuje jake reprezentacije, kako bi mogla da zaigra na nekom velikom takmičenju.

On je kazao da bi volio da Crna Gora i Egipat ukrste koplja u Rusiji.

Reprezentacija je nešto iznad svega. Naravno da pratim igre naše države, pratim i navijam svim srcem. Pred nama su mečevi istine. Znamo koliko su Danci kvalitetni, ali ako želimo nešto veliko, moramo pobjeđivati jake rivale. Ovaj tim i selektor zaslužuju podršku, prije svega, zbog načina na koji su nas predstavljali do sada. Očekujem da će navijači na tribinama biti naš 12 igrač u ovom meču. Volio bih da Crna Gora i Egipat ukrste koplja u Rusiji poručio je Jovović.

Nekadašnji trener Sutjeske je nedavno preuzeo najveći afrički klub –  Zamalek. Jovović je svjestan odgovornosti, ali je spreman za nove izazove.

Zamalek je najveći Afrički klub i uvijek ima visoke ambicije. Klub zvanično ima 30 miliona navijača, samo u Egiptu i oni hoće trofeje, kojih nije bilo u posljednje dvije godine. Svjestan sam odgovornosti ali sam spreman i uživam, ali hoću i da navijači ovog kluba uživajuzaključio je Jovović.