Juventus poslao REKORDNU ponudu na adresu Budućnosti!

0

Juventus, jedan od najprestižnijih klubova svijeta, ozbiljno je zagrizao za supertalentovanog Vasilija Adžića iz Budućnosti, a spekulacije o transferu su dobile svoj epilog! Prema informacijama poznatog italijanskog novinara Đanluke di Marcia, “bjankoneri” su poslali rekordnu ponudu na adresu Budućnosti.

Juventus je, prema riječima dobro obaviještenog novinara, uputio ponudu između dva i po i tri miliona eura. Sportski direktor “stare dame” Kristijan Đuntoli želi da završi transfer već u januaru, ali bi Adžić ostao u Podgorici do kraja sezone.

Ovaj transfer bi mogao postati jedan od najvećih u istoriji crnogorskog fudbala, a navijači Budućnosti već sanjaju o budućim uspjesima svog mladog asa na međunarodnoj sceni. Adžićeva izuzetna igra i talent su privukli pažnju jednog od najjačih fudbalskih klubova na svijetu, što predstavlja veliko priznanje za cijelu crnogorsku fudbalsku scenu.

Prema planu, transfer bi trebalo da bude završen u januaru, a Adžić će ostati u Podgorici do kraja sezone kako bi pomogao Budućnosti u ostvarivanju zacrtanih ciljeva.

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here