Genije je puno uradio za fudbal u CG

0

Trener Lovćena i nekadašnji fudbaler Crvene zvezde Dragan Dragi Kanatlarovski govorio je za naš portal.

foto: Bajko S.

Kanatlarovski je izjavio da je velika razlika između našeg reprezentativnog i klupskog fudbala.

On je naveo da je FSCG na čelu sa Dejanom Savićevićem puno uradio za klupski fudbal, posebno kada je riječ o infrastrukturi.

Pa da ne bi pametovali previše, velika je razlika između crnogorskog klupskog fudbala i nacionalne reprezentacije. Klupski fudbal je na mnogo slabijem nivou, u odnosu na reprezentaciju koja bilježi sjajne rezultate – kazao je Kanatlarovski.

On je dodao da je Predsjednik našeg saveza Dejan Savićević puno uradio na poboljšanju infrastrukture.

Međutim, i klupski fudbal se polako ali sigurno razvija. Iz godine u godinu ide ka boljem. Zahvaljujući FSCG na čijem je čelu Genije (Dejan Savićević) skoro svaki fudbalski klub ima po jedan, neki čak i par pomoćnih travnatih terena, gdje prvoligaši mogu nesmetano da se pripremaju za prvoligaške izazove – rekao je Kanatlarovski.

Lovćen je trenutno u nezavidnoj poziciji. Međutim, iskusni stručnjak kaže da nema predaje, te da je cilj njegovog tima da osvoji što više bodova u narednim mečevima koji su, po njegovim riječima, veoma teški.

Svaki bod nam je od velike važnosti. Cilj nam je da osvojimo što više bodova. Imamo težak raspored i nalazimo se u teškoj situaciji. Međutim, nema predaje – jasan je Kanatlarovski.