Kap koja je prelila čašu: Radikalan potez u Napretku

0

Fudbaleri Napretka ostvarili su samo jednu pobedu u poslednjih osam utakmica u Linglong Superligi Srbije, a današnji neuspeh u susretu sa Radom dodatno je zakomplikovao situaciju u kruševačkom superligašu.

Posle meča kompletno rukovodstvo Napretka podnelo je ostavku.

– Očekivalo se da će Napredak ovog proleća krenuti uzlaznom linijom. Angažovan je iskusni stručnjak Milan Đuričić, klupsko rukovodstvo ispunilo je i sve druge želje sportskog sektora. Stigla su tražena pojačanja, ekipi je omogućeno da se priprema u optimalnim uslovima u Antaliji.

U međuvremenu, Upravni odbor je uspeo u potpunosti da klub finansijski stabilizuje, odrađeno je i interno uređivanje svih akata, do pred kraj dovedeno i eksterno i infrastrukturno uređenje stadiona, koji je već jedan od najlepših u zemlji.

Rezultati su, međutim, ispod svih očekivanja, a kap koja je prelila čašu je poraz na domaćem terenu od Rada, direktnog rivala u borbi za opstanak i Napretkovo rukovodstvo se odlučilo za radikalan potez – podnelo je kolektivnu ostavku! Kao čin moralne odgovornosti i sa nadom da se eventualno može pronaći neko – ko će spasiti klub ispadanja iz elitenog srpskog ranga.

Napretku predstoji grčevita borba za opstanak, a posle odluke klupskih čelnika, na potezu je sada Skupština kluba, navedeno je na sajtu Kruševljana.

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here