Kavaja saopštio spisak

0
foto: fscg

Selektor U-16 reprezentacije Crne Gore Radovan Kavaja saopštio je spisak igrača koji će biti u konkurenciji za nastup u prijateljskom dvomeču sa Bosnom i Hercegovinom.

Kavaja se odlučio za 23 igrača – golmani: Petar Bobičić (Podgorica), Petar Petrović (Budućnost); odbrana: Janko Vukićević, Viktor Vujačić (Sutjeska), Luka Smolović, Marko Mandić, Tomislav Turović (OFK Titograd), Miloš Vračar (Drezga), Luka Bubanja (OFK Berane); vezni red: Niko Božičković (Hamburger SV, Njemačka), Nikola Radusinović (Podgorica), Strahinja Tešović (Mladost DG), Dragan Miranović, Milan Roganović (Zeta), Stefan Đukanović, Nenad Krivokapić, Marko Perović, Nikola Medojević (Budućnost), Stefan Radojević (Sutjeska), Balša Mašanović (Drezga), Nemanja Radević (OFK Titograd); napad: Petar Barac (Kom), Bajro Mujković (OFK Titograd).

Mlađa kadetska selekcija danas u Nikšiću počinje pripreme za duele sa Bosnom i Hercegovinom, koji se igraju 22. i 24. juna u Zenici. Prva utakmica zakazana je za 18 časova, a revanš za 10 časova.

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here