Kavani ide iz Pariza, da li je argentinski velikan sledeća destinacija?

0

Napadač Crvene zvezde Tomane govorio je za portugalsku ,,Renesansu“ o aktuelnom stanju zbog virusa korona.

Portugalac je za medije iz domovine istakao da je pokušao da se vrati u zemlju, ali da nije uspio, te da čeka odluku kluba koji će spram dešavanja saopštiti strancima šta će se događati u buduće.

Daljina od porodice i strah za njih su normalna pojava, što potvrđuje i sam Tomane.

– Strah nije veliki kod mene i moje djevojke, koja je ovdje sa mnom, više zbog porodice u Portugaliji. Ja sam u drugoj zemlji, nije isti jezik, ne znamo šta se dešava, da tako kažemo. Bojim se da će se stanje pogoršati, zbog svoje porodice. Mi preduzimamo sve mere, ne bojim se, dobro smo zaštićeni i nadam se da će to proći što prije – kazao je Tomane.

On ističe da prati instrukcije stručnog štaba crveno-bijelih, ali i srpske vlasti povodom vandrednog stanja.

Ovde u Srbiji je proglašeno vanredno stanje, vojska i policija su na ulicama. Ljudi mogu ići samo u supermakete i apoteke, u hitnim slučajevima, ostalo je zabranjeno. Ne znam da li će se liga nastaviti, ili će biti otkazana. Imamo još četiri meča do plej-ofa. Možda će biti završeno ubrzo nakon te četiri utakmice, a i ako ne bude tako, mi smo već praktično prvaci jer imamo 11 bodova više. Igrali smo posljednju utakmicu iza zatvorenih vrata, a onda je prvenstvo suspendovano. Kod kuće smo, treniramo po planu koji nam se svakodnevno šalje – otkrio je Tomane.

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here