Kladi se i osvoji SMART WATCH i 500e!

4

Sportska kladionica MERIDAN POKLANJA: Smart Watch i 500e!

Nova Godina je počela, a sa njom i sjajne promocije kao i pokloni koje je pripremila sportska kladionica Meridian. Ljubitelji tenisa jeste li spremni da ispratite AUSTRALIAN OPEN TURNIR?

Ovog puta, osim što imate mogućnost da se zabavite uz sjajan turnir, očekuju vas sjajni pokloni. Tačnije sve što je potrebno jeste da odigrate minimum jedan meč iz ponude Australian Open turnira, svakog dana dok turnir traje i kvalifikujete se za SAMSUNG SMART WATCH! Igrač koji na kraju promocije bude imao najviše odigranih tiketa, osvaja Smart Watch!

Ali ni to nije sve, ako ste pomislili da niste baš vi toliki srećnik i da je ovo jedini poklon koji je pripremila sportska kladionica Meridian imamo iznenađenje za vas! Ovog puta pripremili su 500e bonusa koji će biti dodjeljeni na sledeći način:

• 5×50€ bonusa

• 5×20€ bonusa

• 10×10€ bonusa

• 10×5€ bonusa
Promocija je aktuelna u periodu od 17.01 do 30.01.’22. Zabavite se uz Australian Open turnir i moćne kvote koje je pripremila sportska kladionicaMeridian. Osim toga pokloni su svakako zagarantovani!

4 COMMENTS

  1. Meridian kladionica je najbolja kad su u pitanju promocije i nagrade, ova promocija mi je super treba iskoristiti priliku za neku od nagrada

  2. Evo idealne promocije za mene, moj način igre ispunjava uslove nagrada su odlične dako budem imala sreće da zakačim barem nešto

  3. Mjesto za najbolji bonus . Uvijek postoji neka opcija za osvajanje istog i to mi se bas svidja kod ove kladionice

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here