Kladi se na Ligu šampiona i osvoji luksuzni Samsung Galaxy Z Flip

7

Sportska kladionica poklanja novi i jedinstveni Samsung Galaxy Z Flip telefon – kladi se na Ligu šampiona, Top 5 Liga i postani vlasnik luksuznog telefona inovativne tehnologije.

Postani dio Najboljih, registruj se na Meridianbet i bez deponovanja osvoji 10eur bonusa i 300 besplatnih spinova za kazino.

Vjeruj da ne postoji nijedan dovoljno dobar razlog da propustite oktobar u Meridianu.

Samsung telefon, sportsko klađenje, najbolje kvote i najveći bonusi – sportska kladionica Meridian poklanja 5 telefona nove generacije Samsung Galaxy Z Flip 5G!

Odigraj tiket sa minimum 4 para, minimalnom pojedinačnom kvotom 1.20 i dovoljno je da jedan događaj bude odigran sa igrom GG3+.

Na ovaj način se kvalifikujete za izvanredan poklon, a Meridianbet poklanja čak 5 telefona. Da, da – imaš šansu! Kladi se i osvoji jedan od pet Samsung Galaxy Z Flip3 5G!

Pet igrača koji budu imali najveći broj odigranih tiketa sa pomenutim uslovima osvajaju Samsung Z Flip3 5G!

Ne propusti fenomenalne poklone u Meridianu – Fitness tracker, Moye Fit Pro M6 sat, lap top i do 10 000 bonus novca.

Sportska kladionica Meridian pomjera sopstvene granice – Samsung Flip, telefon koji ostavlja bez daha, a sve što je potrebno je da odigraš tiket sa igrom gg3+, minimum 4 para i minimalnom pojedinačnom kvotom 1.20.

Teško da ćeš ikada naći bolju ponudu. Budi u toku sa svim aktulenostima iz svijeta sporta – preuzmi Meridiansport aplikaciju na GooglePlay-u.

7 COMMENTS

 1. Najbolja sportska kladionica kod nas. Uz stvarno odlicnu ponudu za kladjenje i najjace kvote koje redovno daju uvijek i neka nagrada. Dobro bi mi dosao ovaj telefon 😏

 2. U Meridian kladionici uvijek neka promocija aktivna.. standardna ponuda za kladjenje odlicna, bonus uvijek dostupan , sto se tih stvari tice, nemaju konkurenciju 🙂
  I ovaj put glavna nagrada odlicna.. ovo je cini mi se jedan od novijih modela

 3. Meridian kladionica pored super ponude za kladjenje uz najvece kvote uvijek i neke poklone spremi.
  Sto se tice promocija na prvom su mjestu ovaj telefon je jako aktuelan evo prilike da se dobije

 4. Cim vidim da je malo vise nagrada u opticaju imam cemu da se nadam, stalno pratim kao i igram na tiketu ligu šampiona dako me sreca pogleda za jedan telefon

 5. Najveci broj odigranih tiketa jeste ok, ali recimo uslovi koji su nametnuti su van svake pameti. Niti pazim kvote, igre igram koje mi padnu na pamet…tako da…

 6. @Davide vise nagrada ih u zadnje opisuje a tacno su ih kupili od mog gubitka 🤣
  Salu na stranu, nije losa promocija a i 5 telefona i to novih bi svima odgovaralo…

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here