Kladi se na TOP 5 i uzmi jedan od 5 telefona!

10

Kladi se na TOP 5 liga jer te u sportskoj kladionici Meridian očekuje 5 telefona.

Lige su uveliko počele, a za ljubitelje fudbala je to pravi praznik. Englezi, Francuzi, Španci, Italijani i Njemci u Meridianu vam donose najbolju ponudu za kladjenje, najveće kvote i najbolje poklone.

Ukoliko se već kladite na TOP 5 lige donosimo vam sjajne vijesti. U Meridianu je krenula nova promocija koja traje do kraja mjeseca, a nekom od vas donosi jedan od čak 5 telefona koje dijelimo.

Pravila su jednostavna i jasna:

Potrebno je da odigrate tikete sa ponudom iz TOP 5, i to sa minimum dva para. Svaka liga se zasebno, a po prioritetu rang lista je sledeća:

1. Engleska Premier Liga 

2. Španska La Liga

3. Italijanska Seria A

4. Njemačka Bundes Liga

5. Francuska Liga 1

Ukoliko na tiketu ima mečeva iz više liga, tiket se računa za onu ligu koja je prioritetno poređana kao bitna, počev od prve.

Igrači se rangiraju po ukupnom broju odigranih tiketa sa TOP 5 liga. Najbolje rangirani igrač iz svake lige na kraju mjeseca, po završetku promocije, osvaja telefon XIAOMI Mi 11 Lite!

Ukoliko niste do sada imali priliku da uživate u najboljoj ponudi igara i najvećim kvotama na meridianbet.me sajtu, pravo je vrijeme da se registrujete i uzmete 10€ bonusa za sportsko klađenje i 300 besplatnih spinova na meridianovom online kazinu. A sve to BEZ USLOVA!

Uskočite u najbolju zabavu, samo na meridianbet.me, uživajte u omiljenim igrama, pratite omiljene klubove jer možda baš jedan od ovih telefona bude vaš.

Meridianbet – mjesto najbolje zabave!

10 COMMENTS

  1. Nikad bolje promocije na sportsko kladjenje u kladionici meridian posebno kada su ove lige u pitanju.. i ne samo stalno ima nekih bonusa na uplatu

  2. Meridian je sportska kladionica koja uvijek ima najbolju ponudu za kladjenje , uglavnom najvece kvote i uz to bas ceste promocije i nagradne igre.. kad vec igramo na srecu sto i ovo ne bi probali

  3. Najbolje je klađenje na Premier ligu, Engleze nikad ne propustam, a i ove nagrade cine klađenje u sportskoj kladionici Meridian mnogo zanimljivijim.

  4. Od svega najviše igram top lige, nadam se da ću imati sreće za jedan telefon ovaj moj je pri kraju valjalo bi ga zamjeniti

  5. @Adnane malo li sam puta to rekao.. nego nemam zamjerke za promocije i uslove vec za jaku konkurenciju. A ne pobjedit ili dobit nesto samo zbog toga, nema sanse. . .

  6. @Davide meni ipak klađenje na Italijane najbolje ide. Moze se nesto i na lajv kladjenje uvatit pa sve dok je toga meni ne trebaju telefoni ni njihove nagrade 😃

  7. Engleska Permier liga mi je najzahvalnija za klađenje, a na Engleze u sportskoj kladionici Meridian ima milion igara.

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here