Kladionica Meridianbet finansijski obezbijedila porodicu na Cetinju!

2

Sportska kladionica Meridian je porodici Nikčević sa Cetinja izmirila ukupan dug za struju. Takođe, obavezala se da će u narednih godinu dana snositi troškove stanovanja.

Marija Nikčević boluje od karcionoma sa kojim se bori već par godina unazad. Marija živi od 150eur mjesečno, kao podstanar sa mužem i dvoje djece. 

Društveno-odgovorna kompanija Meridianbet riješila je stambeno pitanje porodici Nikčević u narednih godinu dana, obavezavši se da će snositi troškove kirije. Takođe, platili su ukupan dug za struju.

“Naš gest je naš impuls kojim pokazujemo da smo spremni da budemo rame uz rame sa našim društvom. Humanost i dobročinstvo je najvrijedniji resurs koji imamo kao zajednica. Gajimo ga i unapređujmo, zajedno” – poručili su iz kompanije Meridianbet

Lider u svom poslu, kladionica Meridian je još jednom pokazala odgovornost prema društvu i zajednici – Ovoga puta, zaposleni prestižne kompanije pridružili su se dobrovoljnoj akciji čišćenja Gorice, uz poštovanje svih epidemioloških mjera.

Podržali su cjelokupni zdravstveni sistem novčanim i vrijednim robnim donacijama, pokazavši svoju posvećenost i partnerski odnos sa zdravstvenim ustanovama u Crnoj Gori.

Pomoć najugroženijim porodicama je od izuzetne važnosti, pa je to najvažniji razlog da kompanija Meridianbet podrži i pomogne održavanju servisa udruženja Roditelji.

Iz kompanije apeliju na sugrađane da koliko su u mogućnosti pomognu Mariji Nikčević i njenoj porodici – Pokažimo humanost i pomozimo!

Broj žiro računa 535 – 2000100021274 – 25

2 COMMENTS

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here