Kladite se na pobjedu Torina uz najbolju kvotu u Meridianu – 2.15!

6

Fudbaleri Torina i Udinezea zatvoriće od 20 sati i 45 minuta 13. rundu italijanske Serije A.

Ukoliko nemaš nalog na meridianbet.me, sada je pravo vrijeme da ga napraviš jer te najbolja sportska kladionica u regionu časti 10eur bonusa za sportsko klađenje i 5e kazino bonusa!

Dva tima u večerašnji susret ulaze bodovno izjednačeni. I jedni i drugi osvojili su 14 bodova u prethodnih 12 kola, što i nije toliko loše.

Torino igra promjenljivo, ali ono što može da hrabri njihove navijače uoči duela protiv gostiju iz Udina jeste podatak da su ”bikovi” osvojili 10 od 14 bodova na svom terenu.

Udineze na megdan fudbalerima Torina stiže nakon što su ostvarili prvu pobjedu nakon dva mjeseca i devet utakmica (3:2 Sasuolo).

Što se tiče međusobnih duela dvije ekipe, obično svake sezone i jedni i drugi ostvare po jednu pobjedu. 

Mišljenja smo da je ekipa Torina bliža trijumfu, zbog čega vam predlažemo da odigrate ”jedinicu”, sa odličnom kvotom u Meridianu – 2.15!

Alternativa bi mogla biti kombinacija 1X&GG sa kvotom 2.31!

6 COMMENTS

  1. Ocekujem da i Udinese danas pokaze svoj kvalitet. Svakako italijani su u pitanju pa i nije toliko lose igrati na golove. Odlicna kvota na GG3+

  2. Mislim da je ovde sasvim realno da dodje 1i3+ a kvota je odlična. Torino će ovde uzeti pobjedu a neće hvaliti ni golova.

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here