Knežević pred Dečić: Pravi pristup, agresivnost i naša pozitivna energija

0
foto: https://www.fk-buducnost.me
foto: https://www.fk-buducnost.me

Ubrzani ritam domaćeg prvenstva na startu fudbalskog proljeća ne dozvoljava previše razmišljanja o prošlosti, već vas gura da gledate naprijed – Budućnost danas dočekuje Dečić na stadionu pod Goricom u 18.00 sati u okviru 21. kola.

Derbi utakmica će biti prenošena na TV Arena sport, a ulaznice za meč će se prodavati na našoj biletarnici na zapadnoj tribini Gradskog stadiona – karte koštaju tri eura, a biletarnica će biti otvorena od 16.00 sati.

„Plavo – bijeli“ su odigrali dobro u prethodnom kolu protiv Petrovca, bili su bliži trijumfu, ali na kraju je ispisan remi (1:1).

„Biće možda malo čudno, ali ništa ne bih promijenio pred sjutrašnju utakmicu. Naravno, sem rezultata. Mislim da smo stvarno dobro stajali na terenu, bili pozitivni kako mi na terenu, tako i klupa i na kraju krajeva odigrali pravu takmičarsku utakmicu na specifičnom malom terenu sa agresivnim protivnikom“, govori krilni napadač Filip Knežević, koji je asistirao Marku Simiću kod vodećeg gola, a i sam je imao dvije dobre situacije…

„Sigurno je teren donekle imao uticaja na realizaciju. Opet kažem, ništa ne bih promijenio što se tiče pristupa, jer sa stavom iz Petrovca mislim da na našem stadionu, pred našim navijačima, ne bismo trebali da imamo problema“.

Očekivanja su pred svaku utakmicu identična – to je pobjeda!

„Budućnost uvijek ide na tri boda, a zajednički cilj je titula. Drago mi je što vidim i osjećam da svi momci u svlačionici – kako mi stariji, tako i mlađi – shvataju ozbiljnost situacije“, poručio je Knežević, koji izuzetno poštuje rivala iz Tuzi.

„Znamo koliko ljudi tamo ulažu i da dovode dobre igrače. Posebno dobro znam Zorića sa kojim sam igrao u Čačku, strašno je dobar igrač, ali Dečić generalno ima dobre pojedince. Posljednju utakmicu pod Goricom smo izgubili 2:0, tako da ih respektujemo maksimalno, igra se derbi, ali ponoviću još jednom – ukoliko ponovimo pristup iz prethodne utakmice, ne bismo trebali da imamo problema“.

Pored pomenutog poraza, plavi tim je ove sezone upisao i dva remija sa Dečićem (0:0 na Zlatici, 1:1 u Tuzima u Kupu), a svi se nadamo da je došlo vrijeme za – trijumf.

„Naša šansa? Ne želim da otkrivam detalje, ali prije svega moramo da stojimo dobro u formaciji, da odigramo takmičarski, da budemo agresivni i da ispoštujemo sve što trener očekuje od nas“, rekao je Knežević, koji se nada golu pod Goricom…

„Iskreno, uvijek se nadam golu, a i igram takvu poziciju da ekipa zavisi od mojih golova i asistencija. Ne bunim se ako ne postignem gol, a ekipa pobijedi, ali volim da dam gol“, jasan je brzonogi fudbaler.

Da podsjetimo još jednom – utakmica se igra danas u 18.00 sati pod Goricom.

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here