Koji je tvoj srećan broj?

0

Da li ste primjetili da vam neki brojevi donose sreću? Ukoliko imate svoje srećne brojeve pravo je vrijeme da ih iskoristite, jer vas u Meridianu svakog ponedeljka u januaru očekuju super pokloni.

O čemu se radi?

Meridianov Novogodišnji kalendar vam donosi sjajne promocije svakog dana, gdje imate priliku da osvojite nevjerovatne poklone, bonuse i besplatne spinove, pa tako svakog ponedeljka odigrajte svoje srećne brojeve, jer imate priliku da osvojite sat.

Budi ti igrač sa najviše odigranih tiketa na Lucky 6 i Lucky 5 i uđi u novu godinu sa novim modnim detaljem. Ono što je bitno, jeste da ne morate da gledate da li su vam tiketi gubitni, jer u promociji učestvuju i dobitni i gubitni tiketi koji su odigrani u ponedeljak sa minimalnom uplatom 0,50€ po tiketu.

REGISTRUJ SE PREUZMI BONUS!

Sve novajlije u Meridianu očekuje poseban BONUS DOBRODOŠLICE! Ako još uvijek nemate registrovan nalog pravo je vrijeme da se sada REGISTRUJETE! Nekoliko trenutaka nakon registracije na vaš nalog će biti uplaćeno 5€ bonusa i 200 besplatnih spinova, i sve to bez uplate depozita. 

Vaša zabava počinje i prije nego što uplatite depozit na nalog!

Ali ni to nije sve!

I nemojte brinuti ako su vam tiketi odigrani ponedeljkom gubitni, jer na sve gibitne tikete odigrane u ponedeljak putem IOS ili Android aplikacije vraćamo 5% cashback!

Neka ponedeljak bude vaš srećan dan.

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here