Kokeza se oglasio nakon debakla: Svi smo odgovorni

0

Predsjednik Fudbalskog saveza Srbije Slaviša Kokeza smatra da su svi odgovorni za neuspjeh u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo naredne godine.

Prvi čovjek FSS-a istakao je da, po kvalitetu, reprezentacija Srbije zaslužuje da se nađe na kontinentalnom prvenstvu i da svi moraju preuzeti odgovornost da neuspjeh protiv Škotske.

– Vjerovali smo da imamo kvalitet i da smo zaslužili da se plasiramo na Evropsko prvenstvo. Posebno posle utamice u Norveškoj. Nažalost, to se nije dogodilo i naravno da se postavlja pitanje odgovornosti. Odgovorni smo svi. Rukovodstvo Saveza, stručni štab, igrači…Ostaje nam da završimo takmičenje u Ligi nacija, pred nama su utakmice protiv Mađarske i Rusije. Posle toga slijedi kompletna analiza ostvarenih rezultata i učinjenog u minulom periodu. Izvršni odbor FS Srbije je 25. novembra, Skupština je zakazana za 20. decembar i tada će biti donijeti odluke koje su u najboljem interesu srpskog fudbala. Sljedeće godine počinju kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo za koje moramo da budemo spremni. Očigledno spremniji nego što smo bili u kvalifikacijama za Evropski šampionat – rekao je Kokeza.

 

 

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here