Kokeza u ponedeljak potpisuje milionski ugovor

0

Čelnici Fudbalskog saveza Srbije će u ponedeljak potpisati milionski ugovor sa poznatim proizvođačem sportske opreme.

Kao što je najavljeno, “orlovi” će ubuduće oblačiti “Puma”, pošto je ugovor sa “Umbrom” istekao.

Fudbalski savez Srbije i njemački proizvođač sportske opreme potpisaće u ponedeljak ugovor na tri godine, a naša “kuća fudbala” će godišnje dobijati novac i opremu u vrijednosti od 1,1 milion evra, prenosi “Informer”.

– Veoma su zadovoljni svi u FSS, jer je ugovor sa “Pumom” izvanredan. Dosad je fudbalska organizacija najbolji ugovor imala sa “Najkijem”, i to onaj od oktobra 2009. kad se plasirala na Mundijal u Južnu Afriku, a u novcu i robi dobijala je 1.085.000 evra. Saradnja s “Pumom” biće za nijansu bogatija –
 rekao je izvor “Informera” blizak FSS i dodao:


– Dizajn dresa biće poznat već početkom sledeće nedelje, još se traži zajedničko rešenje, tačnije potrebno je utanačiti detalje. Ide se ka tome da jedan dres bude crveni, verovatno sa bijelom i plavom prugom, a da rezervna, odnosno druga varijanta, bude bijela. Još se ne zna da li će se razlikovati boja okovratnika, hoće li biti kragne ili ne, ali dres će u svakom slučaju biti veoma lijep.

Srpski reprezentativci će prvi put imati priliku da nose novi dres u prijateljskoj utakmici protiv Maroka, 24. marta u Torinu.