Kolarov kod Mihajlovića

0

Fudbaler Rome i reprezentativac Srbije Aleksandar Kolarov mogao bi karijeru da nastavi u ekipi Bolonje, prenose italijanski mediji.

U Bolonji na čelu sa Sinišom Mihajlovićem ne sjede skrštenih ruku u ovim trenucima kada se Italija suočava sa jednim od najtežih trenutaka u novijoj istoriji.

Razmišljaju o narednoj sezoni i o rekonstrukciji ekipe, a jedan od onih koji bi mogli da učine Bolonju konkurentnim za prvu polovinu tabele jeste Aleksandar Kolarov, kojeg su apostrofirali kao prvu opciju za poziciju lijevog beka, gdje imaju problema sa Mičelom Dajksom, koji se sve češće povrjeđuje.

Smatraju sa stadiona ,,Renato Dal’ Ara“’ da bi njegov odnos sa Mihajlovićem mogao da ubrza proces, ali pitanje je da li je Kolarov spreman za eventualni život bez Evrope. Takođe, potencijalna plata bi mogla biti problem i tu bi Mihajlović mogao da odigra ključnu ulogu.

Nije samo igrač na poziciji lijevog beka potreban Bolonji. Spominje se i napadač, s obzirom na to da Federiko Santander ne isporučuje dovoljan broj golova (tek jedan ove sezone).

Tu se spominje aktuelni napadač Đenove Andrea Favili, koji ima 22 godine. Takođe, brazilski štoper srpskog porijekla koji nastupa za Torino, Lijanko Vojnović, jedna je od Mihinih želja, prenose Italijani.

Advertisements

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here