Kompanija Meridianbet i Danijel Alibabić uručili donaciju domu zdravlja Bar!

20

Po ko zna koji put možemo da budemo svjedoci donacije koju je uručila kompanija Meridianbet. Ovog puta uz pomoć poznatog pjevača Danijela Alibabića, nova donacija uručena je domu zdravlja Bar.

Svi smo upućeni u situaciju sa virusom Covid-19 u cijelom svijetu, samim tim pomoć u ovim trenucima je neizbježna i svima prijeko potrebna. U Crnoj Gori je iz dana u dan sve veći broj zaraženih virusom, pa je bolnicama svaka donacija uvijek dobrodošla.

Predstavnici kompanije Meridianbet kao i poznati pjevač Danijel Alibabić, odlučili su ovog puta da pomoć uruče domu zdravlja Bar.

Nakon kontaktiranja doma zdravlja, zaključeno je da su im potrebni EKG aparat kao i aparati za pritisak, pa su predstavnici Meridianbet-a kao i poznati pjevač uručili donaciju, koja će znatno olakšati rad.

Donaciju je primila direktorica doma zdravlja Branka Purlija i glavna sestra Burić Dušica, od njih smo saznali kako je cjelokupan tim doma zdravlja Bar zahvalan na donaciji, kao i da će im ova pomoć mnogo olakšati rad ubuduće.

Zahvaljujući ovoj donaciji, osoblje koje zbog situacije sa virusom radi neprestano, moći će veoma lakše da obavlja preglede pacijenata u ovoj bolnici.

A kako saznajemo od predstavnika kompanije Meridianbet, ovo je samo još jedna od donacija koju su imali u planu i u narednom periodu nemaju namjeru da prestanu sa pružanjem pomoći onima kojima je najpotrebnija, kao i da je u ovim trenucima najbitnije pokazati volju za brži izlaz iz cjelokupne situacije.

Prisjetimo se da je poslednja donacija ove kompanije uručena bolnici Brezovik u Nikšiću. Tom prilikom uručeni su im manometri za centralni dovod kiseonika, koji su im u tom trenutku bili najpotrebniji za rad.

20 COMMENTS

 1. Ima se ,moze se … 🙂
  Drago mi je kad vidim da kladionica ucestvuje u ovakvim stvarima … iznenadjen sam moram biti iskren

 2. Mogle bi da se prikljuce i ostale velike firme u ovakvim humanitarnim akcijama…Vjerovatno su u mogucnosti da pomognu … ako moze kladionica mogu i ostali

 3. Zdravstvu je pomoc najneophodnija, a Meridian se potrudio da bolnice i domove zdravlja u citavoj drzavi snadbije neophodnom aparaturom. Drago mi je sto se Danijel pridruzio Meridianovom humanitarnom karavanu!

 4. Dobro je da se neka javna licnost pridruzila humanitarnoj akciji koju Meridian sprovodi od pocetka pandemije. Mozda podstaknu i druge da im se pridruze. Jer ovo sto rade je za svaku pohvalu.

 5. Svaka donacija od strane ove firme do sada je bila za pohvalu. Ne uvelicavam ni jednu samo zelim da kazem hvala za sve.

 6. Nevjerovatno je koliko je jedna kladionica uradila za pojedine ustanove za svo ovo vrijeme tj od starta corone. Svaka cast.

 7. Lijepo od strane Danijela sto se ukljucio u ovako nesto. Pomoc je na sve strane potrebna a ova firma cini sve da barem malo olaksa.

 8. Ko zna koja donacija u nizu. Svaka je za pohvalu i svaka je za divljenje. Jedno veliko bravo i hvala sto ni jednom niste stali sa doniranjem.

 9. Lijepo sto se i Danijel koga gotivimo jako prikljucio vasim donacijama. Nadam se da ce vas biti vise ubuduce. Sve pohvale

 10. Ovom nasem malom a siromasnom drustvu je svaka pomoc dobro dosla. Divno je sto ima ljudi kao sto je fasa firma koji imaju osjecaj i potrebu da pomognu

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here