Kompanija Meridianbet nastavlja sa donacijama!

20

Sigurni smo da je prošla godina ostala upamćena po situaciji sa virusom Covid19 koji je zadesio cijeli svijet, mnogo ljudi se borilo sa istim. Ta borba traje i dan danas, pa samim tim pomoć je i dalje svima neophodna.

Iz kompanije Meridianbet su tokom cijele godine pokazali sa svojim donacijama koliko im je stalo do svojih sugrađana.

Naime, kako su u predhodnim intervjuima iz ove kompanije izjavili da se neće zaustaviti sa donacijama i pružanjem pomoći onima kojima je ona neophodna za život, tako su i uradili odmah početkom nove godine oni su nastavili sa pružanjem pomoći.

Ovaj put donacija je otišla u dom zdravlja na Žabljaku, donirani su profesionalni aparati za pritisak, kao i inhalatori.

Donaciju je primio doktor Zoran Bojović, koji se u ime cijelog doma zdravlja Žabljak veoma zahvalio na doniranoj pomoći, a kako saznajemo iz Meridianbet-a su ih kontaktirali da vide šta im je najpotrebnije u ovom trenutku.

Iz kompanije Meridianbet se nadaju da su bar malo olakšali posao osoblju doma zdravlja i smatraju da u ovoj teškoj situaciji sa kojom se bori cijeli svijet, najbitnije je pružiti podršku svima kojima je pomoć prijeko potrebna, pa samim tim se neće zaustaviti na ovome i u daljem periodu nastavljaju sa donacijama i pružanjem pomoći.

Podsjećamo, ova kompanija je u prošlom periodu donirala veliku pomoć, paketi pomoći su stizali u raznim gradovima, osim toga donacije su više puta išle kliničkom centru Crne Gore, kao i svakoj porodici koja se obratila za pomoć.
Osim toga tokom prošlog mjeseca donacija ove kompanije išla je u Sigurnu žensku kuću koja se nalazi u Nikšiću, kao i dječijem domu Mladost iz Bijele, gdje je donacija odrađena u saradnji sa Vaterpolo plivačkim savezom.

20 COMMENTS

  1. Inspiracije volje i sredstava ne fali ovoj kompaniji. Svaka cast na svakoj pojedinacnoj, svima je puno znacila

  2. Jos jedna u nizu Meridianovoh donacija, bas su se pokazali u pravom svijetlu citave protekle godine, a isti trend su nastavili i u novoj.

  3. Mislio sam da kladionice samo uzimaju pare ali citajuci mjesecima unazad koliko je sredstava Meridian donirao na razlicitim mjestima sirom Crne Gore, mogu samo da kazem da je sve ovo sto rade za veliko postovanje. Kapa dolje !

  4. Firma koja se izdvojila u ovom nazovimo teskom vremenu a stvarno jeste tesko… Svaka cast na svakoj donaciji do sada.

  5. Svidja mi to sto su pomogli nekoj porodici,citao sam o tome..nisam siguran da li je bila jedna porodica ili vise ali sam se odusevio. Bilo bi lijepo kada bi nastavili u tom smjeru.

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here