Kompanija Meridianbet od ove sezone sponzor RK Budućnost!

18

RK „Budućnost” je ragbi klub iz Podgorice koji je u proteklim godinama osvojio brojne titule i pokazao da su njihovi igrači spremni da se takmiče na najvišem nivou. Ove godine imaju dodatnu podršku.

Kompanija Meridianbet sa ponosom predstavlja saradnju sa RK „Budućnost”.Od ove sezone kompanija Meridianbet naslovni je sponzor ragbi kluba iz Podgorice. Ono što će biti posebno uzbudljivo jesu takmičenja koja ragbi klub očekuju ne samo na domaćoj, već i na regionalnoj i međunarodnoj sceni.  Zajedno sa ovim sponzorstvom, klub će imati još veći motiv da osvoji nove trofeje i potvrdi svoju poziciju na ragbi sceni.

“Ponosni smo što smo partneri sa RK “Budućnost“, klubom koji ima istoriju promovisanja ragbija u lokalnoj zajendici. Klub se posvećuje organizovanju treninga za sve uzraste, pri čemu se ne naplaćuje članarina. Ovaj inkluzivni pristup pomogao je da se kod maldih razvije ljubav prema sportu, a mi smo uzbuđeni što ćemo podržati ovu važnu inicijativu. Zahvalni smo igračima i članovima kluba na prilici da podržimo njihove napore u promovisanju ragbija u Crnoj Gori. Radujemo se daljem uspjehu na terenu i van njega“ poručili su iz Meridianbet kompanije.

U kompaniji vjeruju da sport ima moć da ljude okupi i promoviše zdrav način života, i obavezuju se da će podržavati inicijative koje promovišu ove vrijednosti.

18 COMMENTS

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here