KOMPANIJA MERIDIANBET – SIMBOL HUMANOSTI

0

Kompanija Meridianbet čelnik u odgovornom priređivanju igara na sreću u čitavom regionu, ali i šire, pokazala je svoje viteštvo boreći se za najugroženije pojedince i ustanove.

Već duži niz godina, od samog osnivanja pa do sada kompanija Meridianbet je osim po najvećim kvotama, najboljim bonusima i promocijama prepoznatljiva po svom izrazito društveno-odgovornom statusu i plemenitim ciljevima u istom.

Velikodušnost i empatija osim rukovodioca kompanije Meridianbet odlikuje i sve zaposlene u istoj te zbog međusobne kohezije i sklada između rukovodioca i zaposlenih, kompanija Meridianbet uspijeva već 30 godina svog postojanja održati lidersku poziciju kada je riječ, kako o poslovnom uspjehu, tako i u ostvarivanju i realizaciji svojih plemenitih i velikodušnih ciljeva.

Kada je riječ o velikodušnosti i plemenitim ciljevima, posebno treba istaći karavan humanosti kompanije Meridianbet koji je posebno obilježio prethodnu godinu, a kako je već opšte poznato da kompanija Meridianbet posebnu empatiju gaji prema najosjetljivijoj grupi u našem društvu, a to su djeca, karavan humanosti kompanije Meridianbet je već na samom startu godine koja je iza nas, tačnije u januaru, obradovala djecu iz dječijeg doma “Mladost” donacijom stvari koje su bile najpotrebnije za opremanje osam kuhinja u domu. U okviru donacije uručene su indukcione ploče, servisi, escajg za ručavanje, frižider…

Nedugo nakon toga, Meridianov karavan humanosti doputovao je i do Žabljaka, a razlog za to bila je donacija profesionalnih aparata za pritisak i inhalatora domu zdravlja na Žabljaku, a osim ovog, kompanija Meridianbet posjetila je i domove zdravlja u Bijelom Polju  i Rožajama kojima je takođe donirala profesionalne aparate za mjerenje pritiska i inhalatore, dok je JZU “Danlio I” na Cetinju poklonila aparat za mjerenje glikemije.

Osim toga kompanija Meridianbet uručila je donaciju narodnoj kuhinji u Budvi, darivala manometre za centralni dovod kiseonika bolnici za plućne bolesti “DR Jovan Bulajić” u Brezoviku, domu zdravlja u Baru uručena je vrijedna donacija u vidu prenosivih EKG aparata i aparata za mjerenje krvnog pritiska, odjeljenju dermatologije u KBC-u kompanija Meridianbet je kao vid pomoći, usljed tadašnjeg renoviranja odjeljenja za dermatologiju, donirala televizor, klimu i stolice.

Kompanija Meridianbet je tokom prethodne godine podržala rad fondacije “Budi human” i u sklopu podrške istoj, organizovala humanitarnu akciju “Humanitarni tiket”. Humanitarni tiket je tiket koji je sastavio čovjek koji je fudbalski mag i poznati crnogorski trener Brano Milačić, tipujući na mečeve iz EURO2020, a Meridian je odlučio da dobitak na Branovom tiketu uveća čak 10 puta i cijeli iznos uplati u humanitarne svrhe. 

Dio dobitka je otišao u opštu bolnicu u Kotoru za potrebe odjeljenja ginekologije, za kupovinu prijekopotrebne mašine za veš kako bi mogli da obavljaju svoje dužnosti na što bolji način, i kako bi svojim pacijentima obezbijedili što ljepši boravak.

Drugi dio dobitka otišao je u JU Komanski most u Podgorici. Ovom donacijom su obezbijeđena sredstva za ličnu higijenu i ostale potrepštine za štićenike ove ustanove.

Jednako važno je i istaći akciju dobrovoljnog davanja krvi za sve zaposlene koju je kompanija Meridianbet organizovala u saradnji sa Zavodom za transfuziju Crne Gore.

Shodno aktuelnim sportskim događajima koji su bili održavani u julu prošle godine, sportska kladionica Meridian organizovala je humanitarnu akciju koja je podrazumijevala donaciju od 100€ u humanitarne svrhe za svaku pobjedu naših Ajkula.

Osim toga tu je i donacija TV uređaja vrtiću JPU „Irena Radović“ u Novom selu (Danilovgrad), donacija EKG aparata Opštoj bolnici u Bijelom Polju, pružena je pomoć i podrška udruženju „Roditelji“ u održavanju besplatnih servisa za podršku najugroženijim porodicama, u saradnji sa Moto udruženjem „Familija“ obezbijeđene su  školske potrebštine djeci u seoskim naseljima, sprovedena je akcija pošumljavanja brda Gorica nakon požara, pružena je finansijska pomoć i podrška porodici Nikčević sa Cetinja u vidu izmirenja ukupnog duga za struju i obavezivanja snošenja troškova stanovanja u narednih godinu dana za porodicu Nikčević.

I na samom koncu, u skladu sa Novogodišnjim i Božićnim praznicima koji su uslijedili, kompanija Meridianbet, sinonim humanosti i dobročinstva, svoj novogodišnji karavan donacija uputila je ka selu Prošćenje (Slatina) koje je udaljeno od opštine Mojkovac 9km i tom prilikom uručila 44 novogodišnja paketića djeci iz Osnovne škole “Radomir Rakočević”.

Novogodišnji karavan donacija, sportske kladionice Meridian, posjetio je i Resursni centar za djecu i mlade “Podgorica” i Resursni centar “1.jun” i tom prilikom obezbijedio 250 paketića našim najmlađim sugrađanima.

Solidarnost, lijepa riječ i human gest ni u prethodnoj godini nisu izostali od strane vodeće kompanije na Balkanu, Meridianbet, koja sa razlogom ima epitet najhumanije i najvelikodušnije kompanije u regionu koja svoje poslovne uspjehe nesebično dijeli sa svojim sugrađanima i decenijama uspješno održava najviši nivo društveno-odgovorne kompanije.

Zaposleni sportske kladionice Meridian preuredili su i oplemenili prostor oko vaspitne jedinice “Mogli”, u podgoričkom naselju – Zabjelo.

Dvorište vaspitne jedinice “Mogli” je bilo ispunjeno vrijednim radnicima društveno odgovorne kompanije Meridian koji su radili na obnavljanju dječijeg igrališta i mobilijara u dvorišnom dijelu škole.

Akcije ovog tipa su previse značajne za podizanje nivoa svijesti svih građana o očuvanju okoline – Iz sportske kladionice Meridian su naglasili: “Bolje da podstaknemo svoje sugrađane, nego da budemo svjedoci nemarnosti.”

Divan i sunčan proljećni dan je maksimalno iskorišten.

Kompanija Meridianbet je pomogla Vaspitnoj jedinici “Mogli” koja se nalazi na Zabjelu da sanira „ostrvo“ za igru i uredi školsko dvorište.

“Mališani VJ ,,Mogli“ će u narednom periodu i lijepom vremenu uživati u rekonstruisanom mobilijaru u dvorištu vaspitne jedinice zahvaljujući pomoći kompanije ,,Meridianbet“, koji su doprinijeli da dvorište opet zablista u punom sjaju, spremno za dječiju igru i druženje” – poručili su iz vaspitne jedinice.

Sportska kladionica Meridian se priključila i akciji uređivanja školskog dvorišta u Resursnom centru za djecu i mlade Podgorica.

Prioritet svih nas je očuvanje zelenila i stvaranje boljih uslova za boravak u prirodi. Mnogim akcijama, donacijama i dobrim djelima, sportska kladionica Meridian sa svojim zaposlenim su postali primjer društveno odgovorne kompanije.

Iz prestižne kompanije su najavili da će nastaviti sa projektom uređivanja školskog dvorišta i nizom humanitarnih aktivnosti sa svojim zaposlenim.

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here