KOMPANIJA MERIDIANBET – SIMBOL HUMANOSTI

26

Kompanija Meridianbet čelnik u odgovornom priređivanju igara na sreću u čitavom regionu, ali i šire, pokazala je svoje viteštvo boreći se za najugroženije pojedince i ustanove.

Već duži niz godina, od samog osnivanja pa do sada kompanija Meridianbet je osim po najvećim kvotama, najboljim bonusima i promocijama prepoznatljiva po svom izrazito društveno-odgovornom statusu i plemenitim ciljevima u istom.

Velikodušnost i empatija osim rukovodioca kompanije Meridianbet odlikuje i sve zaposlene u istoj te zbog međusobne kohezije i sklada između rukovodioca i zaposlenih, kompanija Meridianbet uspijeva već 30 godina svog postojanja održati lidersku poziciju kada je riječ, kako o poslovnom uspjehu, tako i u ostvarivanju i realizaciji svojih plemenitih i velikodušnih ciljeva.

Kada je riječ o velikodušnosti i plemenitim ciljevima, posebno treba istaći karavan humanosti kompanije Meridianbet koji je posebno obilježio prethodnu godinu, a kako je već opšte poznato da kompanija Meridianbet posebnu empatiju gaji prema najosjetljivijoj grupi u našem društvu, a to su djeca, karavan humanosti kompanije Meridianbet je već na samom startu godine koja je iza nas, tačnije u januaru, obradovala djecu iz dječijeg doma “Mladost” donacijom stvari koje su bile najpotrebnije za opremanje osam kuhinja u domu. U okviru donacije uručene su indukcione ploče, servisi, escajg za ručavanje, frižider…

Nedugo nakon toga, Meridianov karavan humanosti doputovao je i do Žabljaka, a razlog za to bila je donacija profesionalnih aparata za pritisak i inhalatora domu zdravlja na Žabljaku, a osim ovog, kompanija Meridianbet posjetila je i domove zdravlja u Bijelom Polju  i Rožajama kojima je takođe donirala profesionalne aparate za mjerenje pritiska i inhalatore, dok je JZU “Danlio I” na Cetinju poklonila aparat za mjerenje glikemije.

Osim toga kompanija Meridianbet uručila je donaciju narodnoj kuhinji u Budvi, darivala manometre za centralni dovod kiseonika bolnici za plućne bolesti “DR Jovan Bulajić” u Brezoviku, domu zdravlja u Baru uručena je vrijedna donacija u vidu prenosivih EKG aparata i aparata za mjerenje krvnog pritiska, odjeljenju dermatologije u KBC-u kompanija Meridianbet je kao vid pomoći, usljed tadašnjeg renoviranja odjeljenja za dermatologiju, donirala televizor, klimu i stolice.

Kompanija Meridianbet je tokom prethodne godine podržala rad fondacije “Budi human” i u sklopu podrške istoj, organizovala humanitarnu akciju “Humanitarni tiket”. Humanitarni tiket je tiket koji je sastavio čovjek koji je fudbalski mag i poznati crnogorski trener Brano Milačić, tipujući na mečeve iz EURO2020, a Meridian je odlučio da dobitak na Branovom tiketu uveća čak 10 puta i cijeli iznos uplati u humanitarne svrhe. 

Dio dobitka je otišao u opštu bolnicu u Kotoru za potrebe odjeljenja ginekologije, za kupovinu prijekopotrebne mašine za veš kako bi mogli da obavljaju svoje dužnosti na što bolji način, i kako bi svojim pacijentima obezbijedili što ljepši boravak.

Drugi dio dobitka otišao je u JU Komanski most u Podgorici. Ovom donacijom su obezbijeđena sredstva za ličnu higijenu i ostale potrepštine za štićenike ove ustanove.

Jednako važno je i istaći akciju dobrovoljnog davanja krvi za sve zaposlene koju je kompanija Meridianbet organizovala u saradnji sa Zavodom za transfuziju Crne Gore.

Shodno aktuelnim sportskim događajima koji su bili održavani u julu prošle godine, sportska kladionica Meridian organizovala je humanitarnu akciju koja je podrazumijevala donaciju od 100€ u humanitarne svrhe za svaku pobjedu naših Ajkula.

Osim toga tu je i donacija TV uređaja vrtiću JPU „Irena Radović“ u Novom selu (Danilovgrad), donacija EKG aparata Opštoj bolnici u Bijelom Polju, pružena je pomoć i podrška udruženju „Roditelji“ u održavanju besplatnih servisa za podršku najugroženijim porodicama, u saradnji sa Moto udruženjem „Familija“ obezbijeđene su  školske potrebštine djeci u seoskim naseljima, sprovedena je akcija pošumljavanja brda Gorica nakon požara, pružena je finansijska pomoć i podrška porodici Nikčević sa Cetinja u vidu izmirenja ukupnog duga za struju i obavezivanja snošenja troškova stanovanja u narednih godinu dana za porodicu Nikčević.

Takođe, Meridian je donirao računarsku opremu OŠ Luka Simonović u Nikšiću.Naime, donirana su 3 plazma televizora, 5 desktop računara i projektor.Kako živimo u vremenu brze digitalizacije, neophodno je da se učenici obrazuju i u ovom pravcu.

I na samom koncu, u skladu sa Novogodišnjim i Božićnim praznicima koji su uslijedili, kompanija Meridianbet, sinonim humanosti i dobročinstva, svoj novogodišnji karavan donacija uputila je ka selu Prošćenje (Slatina) koje je udaljeno od opštine Mojkovac 9km i tom prilikom uručila 44 novogodišnja paketića djeci iz Osnovne škole “Radomir Rakočević”.

Novogodišnji karavan donacija, sportske kladionice Meridian, posjetio je i Resursni centar za djecu i mlade “Podgorica” i Resursni centar “1.jun” i tom prilikom obezbijedio 250 paketića našim najmlađim sugrađanima.

Solidarnost, lijepa riječ i human gest ni u prethodnoj godini nisu izostali od strane vodeće kompanije na Balkanu, Meridianbet, koja sa razlogom ima epitet najhumanije i najvelikodušnije kompanije u regionu koja svoje poslovne uspjehe nesebično dijeli sa svojim sugrađanima i decenijama uspješno održava najviši nivo društveno-odgovorne kompanije.

26 COMMENTS

  1. Cist dokaz da je sportska kladionica Meridian uvjek nesebicno spremna da pomogne. Svaka im cast na svu humanosti samo tako nastavite.

  2. Svidja mi se sto kao kladionica pridaju znacaja i stvarima koje treba promijeniti u drustvu. Sto se mene tice odavno su najbolja sportska kladionica.

  3. trebale bi jos neke kompanije sirom Crne Gore da se prikljuce kao sto to radi kladionica Meridian svaka im cast na humanosti

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here