Kompanija Meridianbet u novoj humanitarnoj akciji: Pomoć porodici Radulović!

0

Porodica Radulović, iz Danilovgrada, prije mjesec dana je usljed kvara na instalacijama, u požaru izgubila svoj dom. Humanost građana nije izostala, a prikupljanju sredstava pridružila se i kompanija Meridianbet.

Na svu sreću, ova nesreća prošla je bez povrijeđenih. Sa druge strane, učinjena je ogromna materijalna šteta, a vatrena stihija je u potpunosti uništila dom porodice Radulović. 

Kompanija Meridianbet je do sada, brojnim humanim gestovima, pružila pomoć tamo gdje je ista bila potrebna. 

Tako su se i ovog puta, pridružili akciji prikupljanja sredstava, za pomoć porodici Radulović, i što bržem rješavanju ove nemile situacije, koja ih je zadesila. 

„Nikada ne znamo, šta nosi dan, a šta noć, kada će nekom od nas zatrebati pomoć. Iz odgovornosti prema društvenoj zajednici, koje smo i sami dio, osjećamo obavezu, ali i neizmjerno zadovoljstvo da pružimo pomoć tamo gdje je ista potrebna“, poručuju iz kompanije Meridianbet

Povodom prikupljanja sredstava, na domaćinstvu Ćipović, organizovano je Humanitrano veče. Prikupljena sredstva uručena su porodici. Meridianbet apeluje na sve građane, da se priključe humanitarnoj akciji i pomognu porodici Radulović. 

Kontinuirana humanost od strane kompanije Meridianbet, nije izostala ni ovog puta. Sada već, tradicionalno, pridružili su se još jednoj humanitarnoj akciji, a porodica Radulović iskazala je ogromnu zahvalnost. 

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here