Kontinentalna fudbalska predstava Vas očekuje danas u Meridianu !!!

0

J & A terminal u Vašem gradu Vam danas donosi BONUS !!! Uplatite putem J & A terminala i dobijate 10% bonusa na svaku uplatu depozita !!! Svakom uplatom od 10eur igrač osvaja virtualni vaučer kojim se kvalifikuje za izvlačenje poklon telefona SAMSUNG GALAXY S8. Proglašenje dobitnika SAMSUNG GALAXY S8  biće 01.07.2019.

Meridian je ovog utorka za vas dragi kladioničari izdvojio sledeće:

Gana – Benin

Meridian tip: 1

Druga utakmici prvog kola Grupe „F“ na Afričkom kupu nacija, u kojoj je Gana “favorit”. Ova selekcija je znala i na Mundijalima pokazati svoju snagu, dok je Benin samo prosječna afrička selekcija. Ipak, Benin je na ovo takmičenje došao sa tri pobjede u nizu, dok je Gana bez pobjede u posljednja dva prijateljska duela. Posljednji međusobni duel koji su odigrali prije deset godina je pripao Beninu sa 1:0.

Holandija W – Japan W

Meridian tip: Tim 1 3+ na meču

Lale su sjajne, pa će sastav iz zemlje izlazećeg sunca biti na mukama. Naravno, prolaz kroz Grupu D, na žilet nakon remija s Argentinom, pobjede nad Škotskom i poraza od Engleske jasan su pokazatelj objektivnih poteškoća u sastavu japanskog tima koji još uvek pamti prošlogodišnji poraz od Holandije pri konačnih 2:6.

Meridian mjesto gdje se dešavaju prave stvari !!!