Kosanović: Da nije bilo svemogućih u plavom, možda bi bilo drugačije

0

Fudbaleri Partizana porazili su u sudijskoj nadoknadi sastav Napretka iz Kruševca 2:1.

Strateg ekipe iz Napretka iz Kruševca Milorad Kosanović istakao je da je njegov tim još jednom pokazao da se sportski nadmeće tokom cijele sezone, bez kalkulacija.

– Dobra utakmica, s obzirom na momenat – kad nemamo motiv, osim da pokažemo da smo sportisti i ljudi, za razliku od mnogih. Djeca su odigrala izvanredno, Nikola Petrović je pokazao da je najbolji golman u zemlji bez premca. Čestitam Partizanu na pobjedi, mogli su da nam daju još neki gol – rekao je Kosanović a prenio Sportski žurnal

Iskusni stručnjak je mnogo toga imao da zamjeri sudiji Bojanu Nikoliću, koji je po njemu tendenciozno sudio ovaj, kao i mnoge druge mečeve u Super ligi.

– Da nije bilo svemogućih u plavom, možda bi bilo drugačije. Sve mu zamjeram! Od prvog minuta tjerao je samo na jednu stranu. Rekao sam Savi Miloševiću: Nemoj tako, sine. Mora neka etika da postoji. Kažu da nije bio gol! Vidjećemo… I da nije… Ovdje je bila namjera, da se to uradi… Za šta je došao ovdje: za Mladost ili Partizan? Kako dođemo u Lučane, on je tamo. Čujem da je i Partizan „ubio” u Nišu. On? Uvijek iz namjere. Mnogo zna, ali… Eto, ne sumnjam da je znao i da najbolji momci, Petrović i Ostojić, treba da dobiju četvrti žuti karton, rekao je Kosanović i dodao da Savi Miloševiću zamjera što se svađao sa igračima Napretka.