Košmar Liona na Parku Prinčeva se nastavlja! Sjajne kvote u Meridianbetu!

0
PSG na svom „Parc des Princes“ dočekuje Lion u okviru 24. kola Francuske Lige 1.
Već dugo ovaj meč ima epitet derbija,ali samo kada se igra u Lionu. Na Parku Prinčeva Lion je izgubio osam mečeva u nizu. U kakvoj je formi PSG i sa kakvim samopouzdanjem dočekuju ovaj meč teško da Lion može tražiti neko iznenadjenje. Kvota na pobjedu PSG-a od 1.30 u Meridianbetu dovoljno govori kakva je dominacija domaćih u Ligi 1.
Nejmar,Mbape i Ikardi čine sjajan tandem pod vođstvom Tomasa Tuhela,a ovo je veliki test za njih pred meč sa Dortmundom u Ligi Šampiona. Sigurno je da mogu postići nekoliko golova u bilo kom trenutku. Zato svaki pad koncetracije odbrane Liona može biti gol za PSG. U meču prošle godine PSG je slavio rezultatom 5:0. Da opet ‘pukne petarda’ i da to bude konačan ishod meča Meridianbet daje kvotu 21 na tačan rezultat 5:0 i kvotu 7 da bilo kada u toku meča bude aktivan rezultat 4:0.
Mbape je bio zvijezda večeri sa četiri gola te noći i ssvi su bili postignuti u drugom poluvremenu. Sada Meridianbet nudi kombinaciju golova I1-2&II3+ kao idealnu i daje kvotu 4.05 za tu igru.