Kraj sedmice donosi fenomenalne mečeve, a Meridian fenomenalne kvote!

0

CHELSEA vs LIVERPOOL
Danas će sve oči biti uprte na Stamford Bridge kada se suoče Chelsea i Liverpool u šestom kolu Premier Lige. Plavci su još pod utiscima meča sa Wolvesima koji su dobili sa 5:2 uz pomoć Engleske zvijezde u usponu Abrahama koji je postigao het trik. Nema sumnje da tim Frank Lamparda želi da se uključi u trku za titulu i možemo da prtpostavimo da će u današnjem meču ići na pobjedu. Crveni sa druge strane su u poslednjem meču pobjedili Newcastle sa 3:1, i sada će uz pomoć Manea i Salaha željeti da nastave niz bez poraza. Ishod ove utakmice nije lako predvidljiv i zbog toga Meridianov tip za ovaj meč je GG&3+ sa kvotom 1,82.

SEVILLA vs REAL MADRID
Biće vatrometa večeras na meču Svilje i Real Madrida. Crveno-bijeli su izvojevali tšku pobjedu od 1:0 nad Alavešom i dospjeli na vrh tabele. Zbog očuvanja pozicije na tabeli vjerujemo da će domaćini ovog meča biti imati veliku želju za pobjedom. Ipka Eden Hazard se vraća u prvu postavu Reala i to bi moglo ozbiljno da im pomrsi konce. Meridianov tip za ovaj meč je X sa kvotom 3,60.

E.FRANKFURT vs BORUSSIA DORTMUND
Danas u 18:00h pratimo meč između Frankfurta i Borussie Dortmund. Početak Bundeslige otkriva nam da se Orlovi muče da pronađu svoju igru i nema sumnje da se osjeća odsustvo Luke Jovića i Sebastiana Hallera. U prošlom kolu su izgubili od Augsburga i u ovom meču biće srećni ako izvuku i bod. S druge strane Milinori su prošlo kolo imali pobjedu 4:0 protiv Leverkusena. Tako da Meridianov tip za ovaj meč je 2-2 sa kvotom 2,69.

LYON vs PSG
Šesto kolo Prve Francuske lige nam donosi meč između Lyona i PSG-a. Lyon je u prošlom kolu igrao neriješeno sa Amiens-om. S obzirom da u zadnja tri meča nisu imali pobjedu, u ovom meču sa PSG-om će uraditi sve da prekinu taj niz. S druge strane Prinčevi su ostvarili pobjedu 1:0 protiv Strasbourg-a, ali uzimajući u obzir da Mbappe i Cavani još neće igrati, Meridianov tip na ovaj meč je 1 sa kvotom 3,40.