Krstajić fenomenalan čovjek, uvijek smo imali dobru saradnju

0

Pored duela u Humskoj najveću pažnju u ovom kolu privlači i utakmice između TSC-a i Crvene zvezde.

Klub iz Bačke Topole igra sjajno pod vođstvom Mladena Krstajića, a Dejan Stanković je u najavi utakmice istakao da njegovi igrači ne bi trebalo da menjaju mentalitet iz poslednjih mečeva.

– Sklop svega može da donese prevagu protiv TSC-a, pre svega dobre pripreme, igre, ali i dobra hemija među igračima, kao i mentalitet. Posle dve evropske utakmice sa Milanom odigrali smo fenomenalan meč u prvenstvu, pogotovo prvo poluvreme na visokom nivou u visokom ritmu i sa mnogo šansi. Taj mentalitet ne treba da menjamo, naglasio je Stanković.

O Mladenu Krstajiću samo najlepše.

– Krstajić je fenomenalan čovek, imali smo dobru saradnju dok smo igrali u reprezentaciji zajedno, dosta se družili, voleli da zapevamo zajedno, da budemo u istom društvu i na terenu smo davali sve jedan za drugog, tako da o njemu imam visoko mišljenje kao čoveku. Kao trener je napravio jednu lepu hemiju u reprezentaciji, međutim kao što je poznato kod nas se rezultati očekuju odmah, tako da mislim da nas očekuje jedan lep duel sa TSC-om. Siguran sam da ih je odlično pripremio, radi se o ekipi koja još uvek nije primila gol, igraju dosta čvrsto, nema sumnje da nas očekuje jedan pravi mini derbi.

Stanković je istakao da Zvezdu očekuje još jedno teško gostovanje.

– Ne bih da potcenjujem Radnički i Novi Pazar niti da umanjujem naše pobede. Bila su to dva teška gostovanja, pre svega mislim na ekipe protiv kojih smo igrali, a zatim i na klimatske uslove, jedan nestvarno mekan teren, drugi kao mermer u Nišu. TSC je kompaktna ekipa, koja zna šta radi, dosta dobro se brani i ima ofanzivne tranzicije pogotovo sa našim bivšim igračem Jugom Stanojevim, koji je fenomenalan i dosta brz, tako da ćemo imati o čemu da vodimo računa.

Stanković očekuje čvrstu igru TSC-a.

– Očekujem da će i TSC igrati dosta čvrsto kao što je to bio slučaj i sa ekipa protiv kojih smo igrali u prethodnom periodu. Čvrst blok, defanzivna igra u svakom smislu te reči, a ko god bude želeo da se nadigrava mi ćemo biti spremni, zaključio je trener crveno-belih.

Utakmica je na programu u sredu od 16.05 časova.

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here