Krstajić na novoj funkciji

0

Mladen Krstajić je glavni kandidat za novog predsjednika banjalučkog Borca i, ukoliko ne dođe do nepredviđenih okolnosti, na novoj funkciji će započeti posao 6. avgusta.

Bivši selektor Srbije i prvi čovjek Radnika iz Bijeljine je o ovoj temi razgovarao sa aktuelnim predsjednikom Borca Vico Zeljkovićem koji je najavio povlačenje zbog obaveza u fudbalskim savezima Republike Srpske i BiH.

Svi mi koji smo u sportu i koji se bavimo fudbalom, a trenutno smo bez angažmana, dolazimo u situacije kada javnost spekuliše o nastavku naših karijera. Ova ideja, da napravimo saradnju potekla je od gospodina Zeljkovića koji je mišljenja da bih bio idelano rjješenje za Borac i saradnju zajedno sa mojim ljudima koje bi doveo u Borac. Pokušali bi da napravimo nešto više od njega, iako je mnogo uradio za Borac, odnosno preporodio ga i faktički vratio iz situacije kada je bio otpisan. Za svakoga, tako i za mene, Borac je veliki izazov. Borac je u nekadašnjoj Jugoslaviji bio ozbiljan kandidat za visok plasman, klub visokog rejtinga i ugleda. Bez obzira na sve uspjehe Radnika posljednjih pet godina, Borac je klub broj jedan u Republici Srpskoj i to treba tako da ostane. Treba da bude jedan od glavnih kandidata za titulu u Premijer ligi BiH, stalni izlazak u Evropu. Te temelje udario je Vico Zeljković zajedno sa svojim najbližim saradnicima iz uprave, Skupštine i stručnog štaba, dok igrači to prenose na teren. Situacija je takva da on ima druge planove, predsjednik je FS Republike Srpske i kandidat za predsednika FS BiH, što isto podržavam i normalno da smo došli u situaciju da porazgovaramo o svemu, da pokušamo da nađemo određena rješenja za dobrobit Borca, ali i fudbala Republike Srpske, rekao je Krstajić, a preneo Sportski žurnal.

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here