Krstajić nije jedini kandidat

0

Uzdrmala je javnost vijest da Mladen Krstajić preuzima ekipu TSC-a, ali se klub oglasio i demantovao navode da je Krstajić izabran, ali su čelni ljudi tima iz Bačke Topole priznali da je on jedan od najozbiljnih kandidata.

U saopštenju se navodi da TSC još nije dogovorio saradnju ni sa jednim trenerom i da u ovom trenutku vodi preliminarne razgovore sa nekoliko stručnjaka.

– Rukovodstvo kluba stupilo je u kontakt sa nekoliko kandidata za šefa stručnog štaba našeg prvog tima. Razgovarali smo i sa Mladenom Krstajićem, ali još ništa nije dogovoreno. Moramo, ipak, da dozvolimo i njima i sebi barem malo vremena, da razmislimo i da pokušamo da nađemo rješenje koje u ovom trenutku odgovara našoj ekipi, rekao je predsjednik kluba Janoš Žemberi.

Prema riječima direktora TSC Sabolča Palađija, još je rano za spekulacije o imenu trenera koji bi mogao da dođe na klupu TSC .

– Početkom januara počeće pripreme i do tada ćemo, vjerujem, imati rješenje. Šef stručnog štaba biće uključen u planove, i naravno, uticaće na njih, kako je to profesionalno i uobičajeno za šefa struke, dodao je Palađi.

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here