Krstović će dobiti šansu u Zvezdi

0

Napadač Crvene zvezde, koji je prethodnu polusezonu proveo na pozajmici u Zeti Nikola Krstović iza sebe ima sjajnu sezonu.

Mladi napadač je u minulom fudbalskom šampionatu Crne Gore postigao čak 17 golova, što je sjajna preporuka stručnom štabu Crvene zvezde da mu već na startu pruži priliku da pokaže svoj raskošni talenat.

Da će Krstović gotovo izvjesno na startu priprema biti u kombinacijama trenera Milojevića dovoljno govori činjenica da će “crveno-bijeli” pripreme početi sa samo dva napadača koja su nastupala u prošloj sezoni, Pavkovim i Boaćijem.

Dejan Joveljić je, prema navodima “mozzartsporta” projektovan za prodaju već u narednom prelaznom roku, tako da će naš reprezentativac imati dovoljno vremena da ubijedi svog novog trenera da zaslužuje mjesto u ekipi sa stadiona “Rajko Mitić”.

SAVIĆEVIĆ HVALIO KRSTOVIĆA

Srpski sportski portal Mozzartsport objavio je vijest “Sudbina Zvezdinih igrača na pozajmicama”. U njihovom tekstu akcenat je stavljen na našeg reprezentativca Nikolu Krstovića koji je prethodnih pola godine bio na pozajmici u Zeti.

Poslije šest mjeseci jasno je da je doškolovavanje bolje iskoristio mladi reprezentativac Crne Gore Nikola Krstović. On je sezonu u Zeti završio sa 17 golova i postao prvi strijelac tamošnje lige, time je opravdao riječi Dejana Savićevića koji je rekao Zvezdanu Terziću da nema potrebe da sumnja u potencijal mladog Crnogorca i da je to kalibar za Zvezdu, prenosi mozzartsport.