Krstović: Nema zabušavanja, jedna stvar je ključna za uspjeh i sjajne rezultate

0

Nekadašnji fudbaler Zete, Nikola Krstović, stigao je u Crvenu zvezdu uz velika očekivanja i kao zalog za budućnost, ali za sada nije uspio da se nametne.

Nakon pozajmice u Grafičaru Krstović je ponovo na pripremama srpskom šampiona i pokušava da zalaganjem i treninzima uvjeri Dejana Stankovića da zaslužuje šansu u prvom timu.

– Naporno radimo, do sada smo svaki dan imali po dva treninga i to je veoma izazovno za izdržavanje. Ujutru trčimo i radimo vježbe snage, a popodne više sa loptom. Naravno, svi smo fokusirani da se što bolje spremimo, tako da nema zabušavanja. Vrijeme nas takođe dobro služi, ujutru bude malo hladnije, pa nam bude lakše da trčimo, popodne malo toplije, ali tada budemo nekako odmoriniji, pa sve to dođe na svoje, rekao je Krstović za klupski sajt.

Kao i ranije, imponuje drugarska atmosfera u ekipi.

– Atmosfera u ekipi je odlična. Meni je to veoma bitno, a utisak je da zaista svi, kolko god treninzi budu teški, uživamo da budemo u društvu jedni drugih. Mislim da je to ključno za postizanje uspjeha i ostvarivanje sjajnih rezultata.

Iako ima tek 20 godina za neke igrače je poput starijeg brata.

– Ima nekoliko novih igrača iz omladinskog pogona i čini im se da su se već uklopili. Prišao sam im još na prozivci i rekao da sam tu za sve što im treba. Većinu ih poznajem od ranije, igrali smo neke utakmice zajedno, tako da znam da imaju kvalitet, zaključio je Krstović.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here