KUP: Budućnost ili Lovćen?

0

Večeras se na stadionu „pod Goricom“ igra finalna utakmica Kupa Crne Gore.

U finalnom meču najmasovnijeg klupskog takmičenja u Crnoj Gori sastaju se Budućnost i Lovćen.

Budućnost je u ovom susretu favorit, ali gosti sa Cetinja nijesu do kraja takmičenja došli da bi se predali u finalnoj utakmici.

Trener Budućnosti Branko Brnović kazao je da prihvata ulogu favorita jer je Budućnost na svakom meču na domaćoj sceni favorit.

Naš motiv je ogroman. I zbog nas, ali i kluba, navijača. Naša želja je bila da osvojimo duplu krunu, ali je Sutjeska na kraju zasluženo slavila, tako da smo sada dužni sebi i navijačima da osvojimo Kup. Rekao sam igračima da je titula za klub, a finale Kupa njihova utakmica. Prihvatamo ulogu favorita, jer Budućnost je u praktično svakoj utakmici na domaćoj sceni favorit. Međutim, poštujemo Lovćen, iako smo ih jednom ove sezone savladali sa 7:0. To nije bilo pravo stanje, Lovćen je odlična ekipa, sa nekoliko bivših reprezentativaca. Neće biti lako, moramo da budemo oprezni – kazao je Brnović.

S druge strane Driton Camaj iz Lovćena poručuje da njegovu ekipu očekuje izuzetno teška utakmica, ali poručuje da se njegov tim neće predati!

-Očekuje nas teška utakmica jos ako dodamo da se igra na njihov teren i pred njihovim navijačima onda nas čeka mnogo težak posao. Međutim, naravno da ne idemo u Podgoricu sa bijelom zastavom jer je to jedna utakmica i naravno da možemo da iznenadimo i imamo svoje šanse. Najljepša utakmica sezone, očekuje se dosta navijača iz Cetinja da nas podrže a uz njihovu podršku možemo do trofeja i evrope – poručio je Camaj.

Kladionica MERIDIAN prednost u ovom meču daje ekipi Budućnosti, ako se na nju kladite za uloženi euro dobijate 1.56, pobjeda Lovćena se vrednuje sa 5.55 što će svakako privući navijače kluba sa Cetinja.

Pored toga MERIDIAN svojim igračima nudi preko 600 raznih kombinacija za ovaj meč pa svakako vrijedi okušati sreću i zaraditi na ovoj utakmici.

Početak utakmice zakazan je za 20.30h uz direktan TV prenos na Areni sport i RTCG.