KUP: Sjutra prvi mečevi polufinala

0

Fudbalska groznica ponovo je zahvatila Crnu Goru dok se četiri kluba spremaju da se sastanu u polufinalima Kupa Crne Gore.

Budućnost, Rudar, Dečić i Jezero streme ka završnici, nekada najmasovnijeg takmičenja, ali samo dva tima moći će da ostvare svoje snove i zauzmu mjesto u velikom finalu koje će se odigrati pod Goricom.

U prvoj polufinalnoj utakmici, Budućnost će se susresti sa Rudarom. Budućnost, kao gigant crnogorskog fudbala, ulazi u ovaj susret s jasnim ciljem, ali i ekipa Rudara će sigurno biti spremna da im pruži ozbiljan otpor. Očekuje se da će ova utakmica biti prava poslastica za ljubitelje fudbala.

Druga polufinalna utakmica donosi duel između Dečića i Jezera. Oba tima su tokom ovog takmičenja pokazala zavidne partije i želju za uspjehom, te će biti zanimljivo viđeti kako će se odigrati ovaj okršaj na našem najvećem stadionu.

Dečić, s izuzetnim rezultatima ove sezone, može se osloniti na svoju taktiku i iskustvo, dok će Jezero pokušati da iznenadi svoje protivnike i obezbijedi pozitivan rezultat pred revanš

Revanš mečevi su zakazani za 8. maj…

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here