Kvalifikuj se za 3 000eur bonusa za sportsko klađenje!

0

Da li ste spremni za ENORMNI bonus za sportsko klađenje? Sportska kladionica Meridian organizuje takmičenje u kojem možeš da osvojiš 3000eur bonusa.

Pridružite se najboljem online sajtu na Balkanu – registruj se na meridianbet.me i pružite sebi priliku da osvojite 3000eur bonus novca.

Ne propusti priliku da se kvalifikuješ za bonus u uznosu od 3000e! U periodu od 01.08. do 07.08. odigraj tikete u sumarnom iznosu od 20e na sportskom klađenju i kvalifikuješ se za takmičenje u kojem možeš osvojiti 3000eur.

Ukoliko se kvalifikuješ u dalje takmičenje, potrebno je da svakoga dana odigraš tikete u ukupnoj vrijednosti od minimum 20eur – takmičenje se za tebe nastavlja sve dok ne ostane jedan igrač koji će osvojiti 3000eur bonusa.

Kvalifikuj se za takmičenje i osvoji 3000eur koje možeš iskoristiti na sportskom klađenju – live i standard, brojevima, trkama konja i pasa.

Ako tragate za odličnim bonusom, koji će podići zabavu na još veći nivo, onda je ovo takmičenje pravo za tebe. 

Registruj se na meridianbet.me, sportska kladionica Meridian poklanja 15eur bonusa i 100 besplatnih spinova.

Pored sjajne ponude na fudbal, Meridian je za sve ljubitelje kazina spremio nevjerovatno iznenadjenje. 

Nova dimenzija pokera Texas Holdem Poker mreža! Uđi u Mrežu i doživi poker kao nikada do sad!

Preuzmi Texas Hold’em Poker aplikaciju za ultimativno iskustvo i nevjerovatan doživljaj! Doživi najbolji osjećaj igranja pokera uz najveći izbor stolova, najveći broj igrača – šest ili devet –  i još više mogućnosti i opcija za uloge.

Igraj 365 dana u godini, od 0-24h, jer za najvjernije pokeraše Texas Hold’em Mreža ima specijalne promocije i pogodnosti!

Budi aktivan, jer Meridian aktivnost isplaćuje!

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here