LA LIGA: Altetiko Madrid i Meridian donose najveću kvotu – 2.05!

16

Finalna utakmica predstojećeg kola La Lige je duel Đirone i Atletiko Madrida, koji je na programu večeras. 

Najveći bonusi dobrodošlice vas čekaju u Meridianu – registrujte se na meridianbet.me i automatski dobijate 5eur bonusa i 200 besplatnih spinova.

Domaći tim je bio nedosledan u poslednje vrijeme, ali kao novopečeni tim, sve u svemu, do sada su dobro igrali ove sezone. U međuvremenu, Atletiko Madrid je nedavno bio u odličnoj formi pošto je pobijedio u pet od poslednjih osam mečeva u La Ligi.

Pored ovoga, Atletiko Madridu su potrebni bodovi jer pokušavaju da obezbijede plasman u Top 4 i plasman u Ligu šampiona. Dakle, naša prva prognoza između Đirone i Atletiko Madrida je da gosti pobijede, a kvota u Meridianu je 2.05.

Samo dva od poslednjih pet susreta između Atletiko Madrida i Đirone su prešla ukupno 2,5 gola, ali jedan od njih je bio njihov poslednji duel u prvoj polovini sezone.

Povrh toga, Đirona ove sezone u La Ligi postiže prosjek od 3,17 golova po utakmici, što je najveći prosjek od svih timova, dok Atletiko Madrid u prosjeku daje 2,38 golova po utakmici do sada u ligi. Dakle, možemo da vidimo da je ovo utakmica sa visokim rezultatom i naše drugo predviđanje Girone protiv Atletiko Madrida je da će meč preći 2,5 ukupan broj golova, a kvota u Meridianu je 2.15.

Za najbolju diskusiju o sportu, sportskom klađenju, REGISTRUJ SE na Meridianbet forum.

16 COMMENTS

  1. Od Atletika se ovde očekuje pobjeda, nadam se da neće propustiti ovu šansu, ponuđena  kvota je sasvim realna

  2. Mislim da je ovde sasvim realno da dodje 2i3+ a kvota je odlična. Atletiko će ovde uzeti pobjedu a neće hvaliti ni golova.

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here