Lampard novi trener Palasa?

0

Nije se Frenk Lampard, igračka legenda Čelsija, snašao najbolje na klupi kluba sa “Stamford Bridža“, pa je usledio rastanak u januaru ove godine.

Posle njegovog odlaska “plavci“ su procvetali pod Tomasom Tuhelom, pa su izborili finalne mečeve u Ligi šampiona i FA kupu. Mogao bi tako Nemac da donese dva trofeja na “Stamford Bridž“, mada bi navijači bili prezadovoljni i jednim, onim evropskim.

Za to vreme njegov prethodnik, Frenk Lampard, još uvek je bez posla. Međutim, možda to neće trajati još dugo. Po pisanju “Telegrafa“ za bivšeg trenera Čelsija zainteresovan je jedan drugi londonski klub, Kristal Palas. Zanimljivo je da je dom “orlova“ udaljen samo desetak kilometara od stadiona Čelsija, pa bi Lampard, ako preuzme Palas, ostao u istom delu grada.

Kristal Palas još uvek ima trenera, to je iskusni Roj Hodžson, ali se sve više govori o tome da uprava “orlova“ želi novog menadžera. Da li će Lampard stići na “Selhurst Park“ i postati trener Luki Milivojeviću, videćemo po završetku sezone, a navodi se da će novi trener imati i 50 miliona funti na raspolaganju za rekostrukciju tima. Pored Lamparda kao najveći kandidat da preuzme “orlove“ pominje se trener Barnlija, Šon Dajš, a u konkurenciji je i Edi Hau, bivši strateg Bornmuta.

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here