Lazio pronašao zamjenu za Sergeja: Stiže vezista koji je postao noćna mora Milana

0

Sergeja Milinkovića-Savića žele mnogi evropski velikani, a sve se glasnije spominje da će Lacio zbog korona krize na ljeto prodati reprezentativca Srbije.

Sergej je u Lacio stigao 2015. godine iz belgijskog Genka za 38 miliona evra i ubrzo postao nezamenjiv. Vezista reprezentacije Srbije je po mnogima jedan od najboljih igrača koji su ikada igrali u Laciju.

U 215 utakmica koliko je odigrao za „nebesko-plave“, Sergej je postigao 41 gol i podelio 28 asistencija i sa 25 godina je u samom vrhu evropskog fudbala. Ipak, u Rimu se pripremaju za vrijeme nakon Sergeja koji je spreman za novi iskorak u karijeri.

Na „Olimpiku“ vjeruju da bi Lilov Turčin Jusuf Jaziči mogao da nadoknadi odlazak Sergeja. Dvadesettrogodišnji Jaziči nedavno je postigao tri gola Milanu u Ligi Evrope, a sjajne partije pokazuje tokom čitave sezone, kao i u ranijim utakmicama u dresu reprezentacije Turske.

Sportski direktor Lacija Ilji Tare dugogodišnji je fan Jazičija koji je sada postao glavna meta Rimljana za ljetni prelazni rok.

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here