LE: Kukeš-Rudar 19.00h

0

Fudbaleri pljevaljskog Rudara večeras od 19.00 časova na stadionu “Elbasan arena” gostuju ekipi Kukšija u prvom meču 1. kola kvalifikacija za LE.

Prema “bukmejkerima” domaći tim je u ovom meču favorit, kvota na pobjedu domaćina je 1.90, dok je na pobjedu našeg predstavnika 4.30. Kvota na neriješen ishod je 3.20…

Defanzivac Rudara Mirko Radišić kazao je za naš portal da njegov tim…

– Što se tiče Kukšija i svakako fudbal koji se igra u Albaniji nije za potcijeniti. Dokaz tome je njihova reprezentacija koja se nalazi na evropskom prvenstvu, a to svakako ne bi moglo bez ozbiljne lige koju oni bez sumnje posjeduju. Sigurno je, opet ponavljam, da nećemo potcijeniti protivnika ali ni precijeniti. Vjerujemo u sebe i znamo da uz ono što realno možemo da pružimo itekako imamo čemu da se nadamo. Iza nas su pripreme koje smo na dobar način odradili i svakako da smo puni samopouzdanja za danas. To pokazuju i dvije utakmice protiv Rada i Javora koje smo odradili na odličnom nivou. Iako nije bilo previše vremena za pripremu, jer ipak je to kratak vremenski period do utakmice, mi smo se svakako dobro pripremili i spremni čekamo današnji meč. Ukoliko svaki igrač da svoj maksimum i ispoštujemo dogovor prije utakmice sigurno je da pozitivan rezultat po nas neće izostati – zaključio je Radišić.