Legenda italijanskog fudbala oduševljena Vlahovićem

0

Srpski napadač Dušan Vlahović je sa 22 godine i 25 dana postao drugi najmlađi igrač Juventusa koji je postigao pogodak na debiju u Ligi šampiona.

Pružio je Srbin sjajnu partiju sinoć protiv Viljareala, iako njegov tim nije uspio doći do trijumfa u ovom meču.

 Rekord je ostao u vlasništvu legendarnog Alesandra del Pjera koji je gol postigao sa 20 godina. Del Pjer je uputio riječi hvale za srpskog napadača.

On je u pravu kada kaže da nema potrebe da ga porede sa bilo kim. Ne treba da ga porede ni sa mnom, ni sa bilo kim drugim. Svaki igrač treba da ima svoj put, a Vlahovićev je do sada jako dobar i nadam se da će biti sve bolji i bolji, rekao je on i prokomentarisao Vlahovićevu partiju protiv Viljareala.

To je gol rasnog centarfora. Danilo je poslao vertikalnu loptu idealnu za Vlahovića koji sjajno napada prostor. A Viljareal se nije snašao u tom napadanju prostora. Vlahović je realizovao napad u maniru klasnog napadača. Primio je loptu spolja jer bi u svakom drugom slučaju bio blokiran. Raul Albiol mu je bio blizu ali je Vlahović iskoristio prednost u odnosu na štopera koji je htio da zatvori šut u bliži ugao i ostavio mu dalji. Vlahović je već znao gdje je gol i nije ni morao da podigne glavu i da pogleda. Reagovao je desnom nogom i ukrao golmanu vrijeme da se namjesti, kazao je on i dodao:

Vlahović je odigrao sjajnu utakmicu. Mnogo se žrtvovao za ekipu, pogotovo u drugom poluvremenu koje je bilo teško za Juventus.

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here