Legenda srpskog fudbala Mandžukiću nudi pravo bogatstvo!

0

Mančester Junajted ljetos nije uspio da dovede Marija Mandžukića, a kao razlog se često isticalo da hrvatski fudbaler nije bio zadovoljan ugovorom koji su mu nudili.

Nakon toga je ostao u Juventusu, gde za njega više nema mjesta jer ga uprava kluba nema u svojim planovima. Nedavno je bio blizu transfera u Katar, ali i taj posao je propao zbog uslova u kojima bi tamo trenirao.

Britanski mediji javljaju da je Mandžukić dobio novu ponudu iz Katara, ovog puta od Al Duhaila. Navodno su Katarani spremni da plate koliko god Juventus traži za Mandžukića, a njemu nude 7,5 miliona eura godišnje.

Međutim, to nije sve, odmah nakon Katarana stigla je još jedna ponuda, ona iz Kine. Kineski Gvangžu R&F ponudio je Mandžukiću nemoralnu ponudu, piše Gazzetta dello Sport.

Kinezi mu nude dvogodišnji ugovor koji bi mu garantovao čak devet miliona eura po sezoni, odnosno 18 za dvije godine. Na Mandžukićevom dolasku u Kinu navodno insistira trener Gvangžua i legenda srpskog fudbala Dragan Stojković Piksi koji želi da ga vidi u napadu svog tima.

Gazzetta navodi da će 33-godišnji Hrvat odluku donijeti najkasnije u januaru.