Ličina: Platili smo ceh igranja napornih mečeva, ali tek ćemo pokazati pravo lice

0

Aktuelni šampion, ekipa Sutjeske iznenađujuće je prvi dio sezone završila na 2. poziciji prvoligaške tabele sa osam bodova manje u odnosu na Budućnost.

Golman Nikšićana Suad Ličina kazao je da je njegovu ekipu skupo koštalo igranje u Evropi.

Svakako da smo sa igračkim kadrom koji posjedujemo i iskustvom pojedinaca mogli i morali biti bolje plasirani na kraju polusezone, ali imajući u vidu sve što se izdešavalo počev od priprema na Zlatiboru 17.juna, pa sve do kraja jesenjeg dijela, nekako ispada i logičan slijed događaja nas pad forme pri samom kraju. Platili smo ceh igranja napornih evropskih utakmica i dugih putovanja, ali ova ekipa tek treba da pokaže svoje pravo lice, a druga polusezona je pravo vrijeme.

Ličina je u intervjuu za CG Fudbal kazao da je fokusiran samo na Sutjesku.

Zadovoljan jesam, ali uvijek moze bolje, naročito sto se nalazim u klubu koji ima velike ambicije i planove, klubu koji je mnogo dobro organizovan što se tiče naših prostora. Trenutno sam fokusiran samo na Sutjesku, zanima me samo da što boljem radim u narednom periodu i pokušam da se što više nametnem, a da li će to biti dovoljno, ostaje da vidimo. Konkurencija je mnogo jaka, ali vjerujem u sebe i nadam se da ću odraditi što se očekuje od mene onoga trenutka kad dobijem šansu.

Mladi golman je kazao da su ciljevi Sutjeske posljednjih godina na visokom nivou. Najavio je da će njegov tim pokušati da smanji razliku u odnosu na Budućnost… Nikšićani će jurišati na trofej Kupa…

-Ciljevi i ambicije Sutjeske su posljednjih godina na mnogo visokom nivou. U nastavku ćemo pokušati da smanjimo razliku u odnosu na vodeću Budućnost, pa ako se ukaže neka šansa, da ih i stignemo i prestignemo. Biće to težak zadatak, ali znamo da možemo i svjesni smo toga da nije gotovo, cak i da je situacija obrnuta, da smo mi na čelu. U polufinalu smo kupa, tu takođe zelimo da idemo do kraja. Jurićemo oba trofeja, sigurno kao i Budućnost, pa ćemo na kraju viđeti šta će ko ponijeti od trofeja – zaključio je Ličina.