Liga Evrope se vraća u Meridian! Ko će naslediti Atletiko Madrid?

Meridian je svuda gdje su uzbuđenja! Tako je i ovoga puta sa Ligom Evrope, drugim najjačim klupskim takmičenjem Starog kontinenta. Očekuju vas najveće kvote, najbolji specijali, kao i kvote na pobjednika Lige Evrope!

Obezbijedili smo vam najveći izbor igara na parove ovog takmičenja, a sve počinje sa šesnaestinom finala. Biće to samo prva od četiri prepreke na putu ka finalu u Bakuu 29. maja ove godine. Širom Evrope za trofej će se boriti 32 tima, a kako Atletiko Madrid i dalje nastupa u Ligi šampiona, dobićemo novog šampiona.

Zato iskoristite potpuno otvorenu situaciju i uzmite ono najbolje od najvećeg izbora kvota za klađenje na Ligu Evrope! Bilo da preferirate klasične fikseve ili volite da eksperimentišete, mi smo vam sve pripremili. Kombinujte fikseve i golove, duple šanse i golove ili čak naše specijalne duple sigurice! Uz Meridianove duple sigurice je užitak veći, jer je i vaš dobitak je duplo sigurniji.

Bilo da volite da tikete popunjavate na nekom od naših brojnih uplatnih mjesta širom regiona ili vam je draže da uz par klikova svoju opkladu odigrate putem Meridianbet aplikacije, potpuno je svejedno. Na vama je samo da pokažete da posjedujete znanje o najmasovnijem međunarodnom fudbalskom takmičenju!

Ukoliko želite da svima pokažete sposobnosti vrsnog poznavaoca Lige Evrope, onda vam preporučujemo i naše kvote na konačnog pobjednika. Ne morate da čekate ishod polufinalnih okršaja da biste se odlučili za vašeg favorita – zaigrajte na jedan od preostala 32 tima i predvidite budućnost. Čelsi i Arsenal su prvi favoriti za trofej, ali budno ih prate Napoli i Sevilja. Što se prije odlučite, to je i nagrada veća!

Uzbuđenje raste, lopta će se kotrljati od Portugala do Rusije, a mi već gledamo ka Bakuu. Šta čekate onda? Spremajte vaše dobitne tikete i pravac Meridian!

Advertisements