LIGA EVROPE U MERIDIANU: Pored sjajnih mečeva čekaju te i bonusi!

0

ST ETIENNE – WOLFSBURG
St  Etienne se bori u svim takmičenjima u sezoni 2019/2020. Izgubili su u provom kolu Lige Evrope, u gostima kod Genta sa 3:2. Pred svojim navijačima su odigrali dva neriješena meča. Žele da navijačima daju razlog za slavlje, ali nije lako pobijediti Wolfsburg. Sa druge strane njemački tim ima cilj da učvrsti prvo mjesto u grupi I. Pobijedili su u prvom kolu lige Evrope, i u ovaj meč ulaze opušteniji jer već imaju tri boda. Domaćin ima veći pritisak sigurno. Loše im ide sa postizanjem golova, a gosti takođe poslednje utakmice igraju sa malo golova.

Meridianov tip za ovaj meč je 0-2 i kvota 1,90

AZ ALKMAR – MANCHESTER UNITED
Ova dvatimasuočavaju se večeras u derbijugrupe L. Ovo bi mogla da bude jedna od zanimljivijih utakmica drugog kola Lige Evrope. Az Alkmar igra dobro. Beograd su napustili neporaženi u prvom kolu grupne faze I igrali neriješeno sa Partizanom.Man.United imao srednju igru i to na svim takmičenjima ove sezone. Samo dva trijumfa ima ovaj tim u prvenstvu, I oba pred svojim navijačima. Nalaze se na desetom mjestu na tabeli. Az Alkmar igra odlično i ne vjerujemo da postoji mogućnost za pobjedu gosti sve i da igraju u najjačem sastavu.

Meridianov tip za ovaj meč je 1x&2+ I kvota 2,11

LAZIO – RENNES
Lazio će ciljati da nadoknadi gubitak  od 2:1 protiv Cluja kada večeras u goste Rennes na svom stadionu Olimpico.  Lazio igra promenjivo mada su na domaćem ternu bolji. Rennes već dugo igra bez pobjede, pet kola bez slavlja Na startu lige Evrope igrali su neriješeno sa Celticom na domačem terenu. Domaćin I su svoj stadion pretvorili u pravu tvrđjavu I vjerujemo da će pokupiti sva tri boda, ali isto tako smatramo da bi gosti mogli da postignu gol u vječnom gradu.

Meridianov tip zaovajmeč je GG&3+ I kvota 2,33

ROSENBORG – PSV
Sve oči će biti uprte u Larkendal Stadion jer večeras slavni holandski klub PSV stiže u grad. Rosenborg je izgubio prethodni meč protiv Laska sa 1:1 I sada bi htio da se revanšira. Sa druge strane PSV je pobijedio Sporting sa 3:2 u prvom kolu Lige Evrope, ali bi sigurno bili zadovoljni sa jednim bodom iz večerašnjeg okršaja. Kada su se prije 15 godina ove dvije ekipe sastale u Ligi Šampiona  PSV je eliminisao Rosenborg što znači da su domaćini gladni osvete.

Meridianov tip na ovaj meč je GG&3+ ikvota 2,40

Cijelu ponudu na Ligu Evrope možete pogledati OVDJE!

Ono što vas još očekuje u Meridianu kada je u pitanju Liga Evrope jeste sjajna promocija koju su pokrenuli.

Ono što je potrebno da uradite jeste da uplatitedepozit, odigrate tiket koji sadrži bar jedan meč izLige Evrope I kvalifikujete se za izvlečenje bonusa. Detaljnije uslove promocije možete vidjeti OVDJE!

Kladi se na Ligu Evrope I osvoji sjajne dobitke I bonuse.