Lisice nadmudrile građane! Meridianbet tipuje na Vardija i Aguera!

U okviru 27. kola gledaćemo pravi spektakl na „King Power“ stadionu između Lestera i Sitija.

Borba za titulu je skoro pa završena, ali borba za prestiž između ova dva tima vodiće se do kraja. Za Lester bi bio veliki uspjeh da završe ispred Sitija dok sami građani imaju mnogo većih problema od toga. Osim tih problema njihov fokus je u velikoj mjeri usmjeren na srijedu i meč sa Real Madridom. Sve ovo ide u korist Brendanu Rodžersu i njegovim lisicama. Meridianbet je dao sjajnu kvotu 4.30 da lisice nadmudre građane.

Zanimljivo je da je Lester većinu svojih mečeva pobijedio posle prvog poluvremena,a da je Siti upravo u tom periodu primio najviše golova. Ako vjerujete da i večeras Lester može do  dva gola u drugom poluvremenu Meridianbet vas časti kvotom 6.10.

Bitku za najboljeg strijelca lige vode Vardi i Aguero. Za obojicu je karakteristično da postižu golove u velikim mečevima kakav je ovaj. Meridianbet je darežljiv i daje kvotu 2.10 za Vardijev i 1.85 kvotu za Aguerov gol. Ukoliko mislite da mogu doći do dva gola, Meridianbet to nagrađuje sjajnim kvotama na Vardija 8 i na Aguera 5.50.

Zato danas od 18:30h uz Meridianbet ponudu ispratite ovaj i ostale mečeve Premijer lige.

Advertisements