Lista fudbalera koji su propuštili najviše utakmica, u TOP 5 i naš reprezentativac

0

Za mnoge fudbalere postavljalo se pitanje koliko bi učinili u karijeri da nije bilo povreda, a sada je objavljena lista njih koji su propustili najviše utakmica zbog toga što su muku mučili sa zdravljem.

Nije teško pogoditi koji je fudbaler propustio najviše utakmica zbog povreda. Nekadašnji igrač Arsenala Abu Dijabi simbol je odsustva s terena, a ovaj fudbaler proveo je čak 1.747 dana povrijeđen tokom karijere. Ukupno je zbog povreda propustio 314 utakmica.

Lista koju je objavila specijalizovana stranica Pop Foot pokazuje koji su to fudbaleri još bili povrijeđeni, a na spisku su i neki velikani svjetskog fudbala poput Brazilca Ronalda.

Iza Diabija je proslavljeni Holanđanin Arjen Roben koji je 1.507 dana tokom karijere bio povrijeđen. Slijedi Džek Vilšir (1.470 dana) te Vinsent Kompani (1.419).

Velike probleme s povredama imao je i naš reprezentativac Stevan Jovetić. Nekadašnji as Mančester Sitija 1.408 dana tokom karijere bio je povrijeđen.

Brazilac Ronaldo, koji se smatra i ponajboljim napadačem svih vremena, mogao je učiniti još mnogo toga da nije 1.324 dana tokom karijere bio u procesu oporavka od povreda.

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here