Lov na 1000e!

20

Jeste li spremni za nastavak sjajnih promocija sportske kladionice Meridian? Tokom predhodne godine oni su svoje igrače svakim danom obradovali sa novim promocijama i turnirima, ali sve se to nastavilo i odmah početkom nove godine.

Pokloni se samo nizu, a pocetkom februara kreće nova fantastična promocija.

Ako još uvijek nemate otvoren nalog u kladionici Meridian, iskoristite poklon bonus dobrodošlice, registrujte se jednim klikom na meridianbet.me sajtu i dobijate bonus 10e za sportsko klađenje, kao i 200 spinova za online casino.

A za sve ljubitelje Lucky5 i Lucky6 stiže pravo iznenađenje, koje donosi mjesec februar i sportska kladionica Meridian. Lov na 1000e može da krene od 01.02 do 03.02, tačnije u tom periodu traju kvalifikacije, a da bi ste se kvalifikovali potrebno je da u ovom periodu imate uplatu na Lucky6 ili Lucky5 u ukupnom iznosu od 10e.

Pravila baš i nema puno, u takmičenju mogu učestvovati svi registrovani igrači sajta, a igrač koji ispuni uslove koje smo pomenuli da su potrebni za kvalifikaciju, automatski će se kvalifikovati za glavno takmičenje, koje će početi 04. februara.

A da bi već kvalifikovani igrači učestvovali u glavnom takmičenju, sve što je potrebno jeste da od 04. februara svakog dana odigraju tikete u ukupnoj minimalnoj vrijednosti u iznosu od 10e.

Igrač koji ne bude ispunio uslov svakog dana, ispada iz takmičenja, i nema mogućnosti da se ponovo prijavi, a takmičenje će se nastaviti do onog dana kad samo jedan igrač ispuni uslov.

Tog dana kad ostane samo jedan igrač koji je ispunio uslov, imamo i pobjednika takmičenja, a on osvaja bonus na svom računu u iznosu od 1000e.

Njegov poklon će biti uplaćen na bonus računu, najkasnije 72h od momenta proglašenja pobjednika.

Ali ni to nije sve, sigurni smo da niste navikli da sportska kladionica Meridian iznenadi samo jednog igrača, svi igrači koji budu ispali iz takmičenja do 50. mjesta, kao poklon bonus dobiće 5e na svoj račun. Bonus pokloni za igrače koji su isplali iz takmičenja, biće isplaćeni istog dana kad se zaključi da se više ne takmiče.

Kako saznajemo ovo je samo početak promocija koje je spremila ova sportska kladionica za svoje igrače, zapratite ih na društvenim mrežama – Facebook, Instagram, kao i Twitter i budite u toku sa svim dešavanjima!

20 COMMENTS

  1. Napokon nesto sto je ranije javljeno posto svaki put zakasnim i posle par dana vidim promociju koja je gotivna.

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here