LOVA DO KROVA: Juventus dogovorio saradnju sa najpoznatijom svjetskom kompanijom!

0

Juventus je danas na svojoj internetskoj stranici zvanično objavio da je postigao novi komercijalni ugovor s jednom od najpoznatijih svjetskih kompanija – ,,Koka-kolom“.

Komercijalno partnerstvo trajaće dvije godine i za to će vrijeme Koka kola biti zvanični partner kluba, s tim što će piće kompanije biti dostupno u najvećoj Juventusovoj prodavnici, kao i u raznim kafićima i prodavnicama kluba te na stadionu ,,Alijanc“.

Glavni direktor Juventusa Điorđo Riki, rekao je:

– Brend poput Koka-kole savršeno se uklapa u trenutnu strategiju razvoja kluba. Težimo saradnji s partnerima s velikom vrijednošću i ugledom. Ovaj sporazum će se usredsrediti na unaprijeđenje italijanskog tržišta, vrlo važno za obije strane.

Generalni direktor Koka-kole u Italiji Aleks Cigliara takođe je bio uzbuđen zbog saradnje:

Koka-kola je uvijek bila bliska svijetu fudbala i poziva sve da budu zajedno, da provedu srećne i pozitivne trenutke podržavajući svoju omiljenu ekipu. Uzbuđeni smo što dijelimo tu strast i komuniciramo te vrijednosti s ikonom fudbala poput Juventusa.

Inače, Koka-kola je najpoznatije piće i najpoznatija svjetska kompanija, a ujedno i druga najpoznatija riječ na svijetu – odmah poslije riječi ,,OK“.